Hva er terapeutisk nivå av Topimax?

En av de mest effektive medikamenter som brukes til å behandle mennesker som lider beslag er topiramat (også kjent som Topimax). Det er også mye brukt til å behandle mennesker med stemningslidelser. Effektivitet

Topimax er ofte foreskrevet for behandling av bipolare lidelser, fordi det fungerer godt for pasienter som ikke responderer på andre stemningsstabiliserende som litium. Det har også mer utholdelig bivirkninger.
Startdose

Etter en innledende foreskrevet dosering, som vanligvis er 12,5 til 25 mg én eller to ganger daglig, er den totale dosen økt i det samme beløpet hver uke.

terapeutisk nivå for PTSD

For pasienter som lider av post-traumatisk stresslidelse (PTSD), terapeutisk nivå , eller den daglige mengden brukt for kontroll av sykdommen, er omtrent 175 mg per dag. Doser varierer fra 25 til 500 mg, avhengig av alvorlighetsgraden av pasientens lidelse.
Terapeutisk nivå for Bipolars

terapeutisk nivå av topiramat for bipolare pasienter og de med andre affektive lidelser er oftest 50 til 200 mg per dag, avhengig av alvorlighetsgraden av pasientens lidelse. Men noen krever doser på opptil 400 mg for å oppnå stabilisere resultatene.
Warning
p Som topiramat kan skilles ut gjennom morsmelk, kan spedbarn bli påvirket av medisiner hvis de er ammet. Derfor, kvinner som tar denne medisinen, og er, eller forventer å bli, gravide bør snakke med legen sin om en tryggere, alternativ stabilisator at de kan ta i løpet av svangerskapet.

helse

· Antiretroviral terapi 
· The Best Low-carb dietter 
· Tidlige symptomer på schizofreni 
· Symptomer på Genitial Herpes 
· Bee Sting Therapy for leddgikt og diabetes 
· Bruk av Essential rosevann 
· Bruk UH Forsyning å spare penger på en AED Machine 
· Hvordan velge baby Solkrem 
· Hva er årsakene til hiatal Brokk? 
· Hva Er Flap av Gum Rundt en visdom tann ?