Hvordan å ikke være sjalu

Alle som sier "Jeg har aldri føle sjalusi" er meget sannsynlig lyver. Sannheten er, alle av oss føler sjalu om visse ting folk har, gjennomføre, eller kanskje ikke har. Det er ingen "magic svar" for å kvitte nidkjært fra livet ditt, men det er noen tips for å holde den i sjakk og forhåpentligvis overvinne denne tendensen slik at du kan nyte ditt eget liv. Instruksjoner
en

Ta en selvransakelse. Lag en fysisk liste hvis du må. List alle velsignelser i ditt eget liv. Begynn med ektefellen din hvis du har en, barn hvis du har dem, venner, familie og til og med de økonomiske velsignelser. Har du et sted å bo? Er du i stand til å lese denne artikkelen (slik at du har tilgang til Internett)? og så videre. Være så detaljert som mulig. Dette vil hjelpe deg å fokusere på de gode tingene i livet ditt.
2

forstå andre menneskers liv er ikke alltid hvordan de vises. Du vet de sier "Vær forsiktig med hva du ønsker deg ..."? Det er sant når følelsen sjalu om andres liv. Mesteparten av tiden, er det ikke i det hele tatt hvor det vises. Når du innser at det er svært sannsynlig at de ikke er fornøyd, eller de måtte jobbe gjennom de samme følelsene du har, vil du se det er egentlig ikke noe å være sjalu på.
3

Vær glad når andre lykkes. Prøv å se andres prestasjoner og prestasjoner og feire med dem. I stedet for å alltid ønske hva noen andre har, prøv å omfavne dem som mennesker og feire med dem å vite at når tiden kommer, vil de feire med deg også.
4

Kjenn ditt potensial. Vær trygg på at dagen kommer. Du vil ha din tid på prestasjon og suksess. Fokusere på de mål og feire når du oppnår dem. Dine venner og familie vil feire med deg.

helse

· Guide til Blood Pressure 
· Administrerende akne naturlig 
· Lege Makeup Anbefalinger for Rosacea
· Opthamologists Oppføring For behandling av fargeblindhet 
· Insomnia meditasjonsteknikker 
· De ting å spise slik at du ikke får fett 
· Retningslinjer for asbestsanering 
· Hva er resultatet av ADHD? 
· Symptomer på høy TSH Levels 
· Fordelene med å lage din egen juice At Home