Om Schizofreni

Schizofreni er en alvorlig og kronisk forstyrrelse i hjernen, forårsaker alvorlig psykisk lidelse som kan være svært ødeleggende selv med livslang medisinering. Schizofreni rammer om lag én prosent av voksne over hele verden. En person med schizofreni har problemer med å skille mellom virkelighet og illusjon, og dermed har problemer med å tenke klart og oppfører seg sosialt akseptable og funksjonelle måter. Tidlig tegn

De fleste schizofreni tilfeller begynne i en persons slutten av tenårene eller tidlig i 20-årene, men noen ganger oppstår i yngre og eldre aldersgrupper. Andre folk legger merke til den schizofrene i den innledende fasen begynner å oppføre seg merkelig. Personen blir mer isolert og mistet interessen for familie, vennskap og hobbyer. Arbeid eller skole ytelse forverres. Schizofrene kan bli paranoid og mistenksom, snakke i forvirrende ramblings og ignorere personlig hygiene. De slutter å vise følelser eller svare på situasjoner på en følelsesmessig upassende måte.
Bilder Alvorlige symptomer

slutt personens vrangforestillinger blitt så alvorlig det er umulig å fungere i noen normal måte . En schizofren kan tro svært irrasjonelle ting, som for eksempel tenker terrorister er snikende inn i huset hans og forgifte maten hans, eller at Satan sender ham meldinger gjennom aksjemarkedet ticker kjører over TV-skjermen. Schizofrene ofte snakker i nonsens rhymes eller fullstendig vrøvl. De hører ikke-eksisterende stemmer, som vanligvis er ekkel og fornærmende.
Årsaker

Schizofreni har både genetiske og miljømessige årsaker, og ofte synes å være en kombinasjon av begge. Mennesker med en forelder eller søsken som lider av schizofreni har også en 10 prosent sjanse for å utvikle sykdommen. Hjernen kjemiske ubalanser og strukturelle misdannelser er medvirkende faktorer. Disse faktorene forsterkes av stressende hendelser i prenatal perioden gjennom tidlig barndom, for eksempel virusinfeksjoner, lavt oksygennivå under fødselen, tidlig separasjon fra foreldre og fysisk mishandling. Definitive årsaker har vist seg umulig å fastslå, ofte gjør diagnose og behandling vanskelig.
Diagnose

Schizofreni kan også være vanskelig å diagnostisere fordi symptomene kan vises veldig gradvis, og personens kjære ikke skjønner det er en alvorlig sykdom før atferd blir bisarre. Sykdommen har blitt anerkjent gjennom historien, men har også blitt forvekslet med andre psykiske lidelser. Schizofrene utøver tilsvarende uordnede og irrasjonell tenkning til mennesker med bipolar lidelse. Sykdommen har også likheter med multippel personlighetsforstyrrelse, som folk lurer på hvorfor schizofrene oppfører seg som en helt annen person.
Behandling

Personer med schizofreni som er diagnostisert tidlig og motta rask behandling, inkludert faste medisiner og psykoterapi, kan gjøre det bra og fortsette å utføre produktivt i samfunnet. Det er imidlertid sjelden at de skal fungere, så vel som de gjorde, og de mest sannsynlig vil ha betydelige personlighet endringer som et resultat av sykdommen. Medisinering med anti-psykotiske medisiner er den primære behandling, og individuelle eller gruppe psykoterapi er inkludert for å hjelpe personen lære å ha sosiale relasjoner og oppføre seg normalt på arbeidsplassen og andre situasjoner. Personen kan også trenge yrkesrettet attføring.

helse

· Er Zoloft en MAO-hemmer? 
· Hvordan er AIDS forårsaket? 
· Hvordan velge Best Drug Rehab Facility 
· Hormone Therapy Hjelp 
· Kort introduksjon av Computer Eye Strain 
· The Health Insurance Act av 2007 
· Hvordan vite om vannet vi drikker er fluoridated eller ikke 
· Visste din diett faktisk kan gjøre deg opp i vekt? 
· Spesialkjemikalier i Water Treatment 
· Canker Sår og STD Symptomer