Hva er det farligste dyret i en dyrehage?

Du kan aldri anta at et vilt dyr er tamme. 3. oktober 2003, under en Siegfried og Roy show i Las Vegas, ble entertainer Roy Horn alvorlig bitt av en av hans såkalte tamme tigre. En viktig lærdom vi lært av denne hendelsen er at både ville dyr og zoo dyr kan være farlig og uforutsigbar. Hovedforskjellene

En viktig forskjell mellom dyr i naturen, og de i en dyrehage er at dyrene i dyrehagen er godt matet. En sulten dyr kan være mer sannsynlig å angripe deg i naturen, mens i svært sjeldne tilfelle av en flukt, er en dyrehage dyr mindre sannsynlig å angripe.
Crocodile
< p> Krokodiller rangerer høyt fordi de kan angripe selv om de ikke er sultne. Men, de er ikke den mest aggressive av alle dyrene i dyrehagen.
Lion

motsetning til mange folks antakelser om løver, er en løve første instinkt å kjøre vekk fra folk med mindre hun er sulten eller beskytter sine unger.
Hippopotamus

Flodhester er svært farlige zoo dyr fordi de er overraskende rask og aggressiv, to grunnleggende ferdighetene du kan undervurdere bør en flodhest komme løs.
Man

Statistisk sett, er du sannsynligvis mye mer sannsynlig å bli drept av et medmenneske mens du står utenfor haien tank enn ved et uhell faller inn i tanken, så er realiteten at mannen selv er det farligste dyret i dyrehagen.

helse

· Hvordan håndtere Dental Surgery 
· Fakta om Hyperbilirubinemi hos voksne 
· Teeth Whitening Alternativer: Fra billige til dyre 
· Calotren Vekttap Slanking Produkt gjennomgang 
· Top Skin Care Betingelser og hvordan de kan påvirke deg? 
· Beskrivelse av ADHD 
· Hvordan Slim Ned halsen 
· Problemer knyttet til en Broken Hip 
· Fysiske tegn på Alcohol Abuse 
· Helsemessige fordeler av å sette vann i solen