Hvordan lage en orkan Disaster Kit

Orkansesongen varierer rundt om i verden. For de som er på Atlanterhavet, begynner orkansesongen 1. juni og varer til 30 november. De på Northwest Pacific vil finne at de er utsatt for tropiske sykloner året, men den viktigste orkansesongen er fra juli til november. Nordøst Pacific Orkansesongen begynner i juni og slutter i begynnelsen av oktober. Å vite hvordan man skal forberede seg på en orkan, samt når orkansesongen begynner, er den beste måten å sikre at du er fullt utstyrt bør katastrofe streik. Du trenger
Vann
hermetikk
Non-bedervelige pakket mat
Manuell boksåpner
papir tallerkener og bestikk
Batterier
Lommelykt
baby kluter
batteridrevet radio
First Aid Kit
reseptbelagte medisiner
Hygiene Products
Væske Hånddesinfiserende
sovepose
endring av klær
Lock Box til nøkler, kontanter, kredittkort
Identifisering og viktige dokumenter
Verktøykasse med verktøy en mobiltelefon med ekstra batteri
spesielle poster for spedbarn og eldre
Vis vite mer Instruksjoner
rømningsveier

1.

Kjenn rømningsveier og hvis området har blitt rådet til å evakuere gjøre det. Hold en sovepose, klesskift for alle familiemedlemmer og en full tank av gass i bilen for å sikre at du har en måte å forlate når rådet til å gjøre det.
2

Få nok vann til vare hver person i syv dager. En god tommelfingerregel er å gi én liter vann per person for syv dager.
3

Velg nok mat til å vare i opptil syv dager. Elementer skal være ikke-bedervelige og inkluderer hermetikk og pakket mat som er lett å åpne og spise. Du bør også sørge for at du har nok mat for babyer, eldre og de som er på en spesiell diett. Holde masse papir plater og plast kasseroller på hånden. En manuell boksåpner vil sikre at du kan åpne hermetikk enkelt og uten strøm.
4

Kjøp en lommelykt og batteridrevet radio. Sørg for at du har nok ekstra batterier for hånden. Radioen vil være nyttig etter stormen, og vil varsle deg om fremtidige værforhold og eventuelle nødsituasjoner advarsler.
5

Legg baby kluter og andre hygieneprodukter til settet. Baby wipes er utmerket for rengjøring når tilgang til rennende vann er borte. Ved hjelp av en alkohol-basert rensemiddel vil også hindre spredning av farlige bakterier som har en tendens til å øke etter orkaner.
6

Hold et førstehjelpsskrin velfylt og inkluderer noen reseptbelagte medisiner samt lege informasjon i kit.
7

Seal viktige dokumenter i en vanntett pose og lagre i din vanntett låst boks. Du bør også omfatte medisinske poster for kjæledyr og holde ekstra nøkler til biler og ditt hjem i boksen også.
8

Få kontanter eller kredittkort. Bankene kan bli stengt i kjølvannet av orkanen og tilgang til minibanker kan være begrenset.
9

Bruk en mobiltelefon og holde den fulladet med en ekstra ekstra batteri. Fasttelefoner kan være nede etter en orkan og mobiltelefonen vil fungere som din primære kommunikasjonsmiddel.
10

Hold et grunnleggende verktøy kit på hånden.

helse

· Hvordan å Bruk Ozone Therapy til å Unn Depresjon 
· Diet For Lap Band Forebygging er bedre enn Cure 
· Alternative behandlinger for Peyronies sykdom 
· Definere Viktige helse informasjonsteknologi Vilkår 
· Fysioterapi for Back Pain 
· Hva er symptomene på hjerteinfarkt eller høyt blodtrykk? 
· Hvordan Heal Your Body med krystaller 
· Hjerneslag-migrene Symptomer 
· Typer Barneleger 
· Erkjenner arbeidsrelaterte skader