Jordskjelv nødprosedyrer

Jordskjelv ikke gi noen advarsel om når de vil skje. Dette gjør det nødvendig for folk som bor i jordskjelvet liggende områder å vite nødprosedyrer forhånd for å overleve og jordskjelv. Lær disse prosedyrene til dine barn og dine ansatte. Har øvelser for å sikre at alle vet nøyaktig hva de skal gjøre når jordskjelv skje uten varsel. Når Earthquake Strikes

Få på knærne og raskt komme under et skrivebord eller annet møbel så snart du føler drønn av et jordskjelv. Skrivebordet eller møbler beskytter deg mot fallende gjenstander. Sørg for at alle rundt deg er under noe. Ikke stå eller sitte på gulvet ved siden av noe tungt som kan falle, for eksempel en bokhylle. En fallende bokhylle kan forårsake alvorlig skade.
P Hvis du ikke er i nærheten av noen møbler, kan du alltid sikkerhetskopiere deg selv inn i et hjørne og sitte ned. Du kan også stå i en døråpning som er strukturelt lyd. Alltid sørge for å holde seg borte fra alle dører og vinduer. Det kan være lurt å snike en topp på hva som skjer på utsiden, men ignorere den følelsen og beskytte deg selv og de du er sammen med. Sørg for å dekke hodet med noe som kan være rundt deg, selv om det er noe lite som en bok eller en jakke.
Beskytte kroppen

Put hodet ned og snøre fingrene bak nakken. Legge hodet ned så langt du kan, mellom knærne hvis mulig. Dette bidrar til å beskytte hodet fra flygende objekter. Du ønsker å gjøre kroppen så liten som mulig. Dessuten dekker ørene. Jordskjelv utløste alle slags sirener og alarmer, som kan forårsake skade på ørene. Lukk øynene for å beskytte dem mot støv at jordskjelvet vekker fra ødelagte bygninger og fallende vrakrester. Bo i krøllet opp stillingen til risting stopper.
Etterpå

Kontroller at folk rundt deg er all right. Pass på at ingen er fanget av tunge gjenstander eller falne rusk. Se etter tegn på blødning på folk som støt fra jordskjelvet kan kjedelig deres følelse av smerte øyeblikk.

Sørg for at det er trygt å gå ut av bygningen hvis det er der du er. Om nødvendig, vent til redningsarbeidere å komme til deg og hjelpe deg å forlate bygningen trygt. Ikke gå inn i bygninger eller annen grunn etter jordskjelv til redning og politiet har funnet det trygt.

helse

· Skjoldbrusk problemet Symptomer hos menn 
· Finne en gjennomførbar Metadon Detox har aldri vært mer avgjørende 
· Legemidler som forårsaker hukommelsestap 
· God munnhygiene vil forbedre din generelle helse 
· Hvordan finne Weightloss Lose Belly Fat programmer 
· Hvordan gjenkjenne og identifisere et hjerneslag : Vanlige symptomer 
· Hvorfor velger de billige Brilleglass Frames? 
· Matvarer for å kurere hodepine 
· Kveil Behandling for en aneurisme 
· Hva er Ficin & Bromelain?