Rullestolrampe Spesifikasjoner

Rullestoler råd til mennesker som har mistet bruken av sine ben en form for mobilitet de ellers ikke ville hatt. Mens de er nyttige på flate og gradert overflater, de er mer av en utfordring å bruke på taggete og brå overflater som trapper. Rullestolramper rette opp dette, og de er obligatorisk i nesten alle offentlige bygninger. Men strenge byggeforskrifter er nødvendig for å sikre at disse rampene er sikker for bruk. Bredde og Slope

En rampe må ikke være så bratt at det ikke er for vanskelig for en funksjonshemmet person å rulle opp eller at personens stol ved et uhell kan rulle ned igjen. ADA, eller Americans with Disabilities Act, har skapt visse standarder for rullestolramper, den første som involverer skråningen. Ifølge A1 rullestolramper Guide ", en ADA rullestolrampe kan ha en helling på 1:08 til 1:10 ratio, men ikke for en økning på mer enn tre inches. En rullestolrampe med en helling mindre enn 1:8 ratio er ikke tillatt under noen omstendigheter. " I tillegg krever den ADA at en rampe ha en minimum bredde på 36 inches.
Landings

For å være i ADA compliance, må ramper delta i et flatt underlag, eller landing, ved toppen og bunnen av dens lengde. Konsekvensene for en person i rullestol i fravær av landinger kan være ekstreme. Ifølge NewDisability: "Hvis det ikke er noen nivå landing på toppen, vil det være nesten umulig for brukeren å åpne døren. En landing på bunnen kan være viktig for brukeren å stoppe rullestolen før du gjør en sving slik at de don 't ende opp i buskene. " I tillegg, avhengig av lengden på rampen, en landing midtveis kan være nødvendig å bryte opp en lang stigning eller nedstigning og gi et sted for hvile.
Materials

Nesten ethvert materiale kan utgjøre en rullestolrampe. De må imidlertid gi en viss mengde trekkraft for en stolens dekk. De må være forholdsvis jevn og fri for åpenbare groper og fremspring. I tillegg bør ramper være laget av holdbare materialer designet for å tåle belastningen ikke bare av menneskelig trafikk, men av stolene bærer sine menneskelige passasjerer og noe bagasje eller tilbehør.

helse

· Er det en Eksem kur? 
· Tinnitus Hørselstap 
· Fremheve ditt utseende med mote Eyewear 
· Salmonella Vs. Ecoli 
· Årsaker til poser under øynene 
· Diabetes Tegn og symptomer 
· Alternativer for eldre å bo i sine egne hjem 
· Hva er årsakene til kronisk hodepine? 
· De Roller av en sykepleier utøveren & Clinical Nurse Specialist 
· Skilt og systemer Alzheimers demens