Ting Barn kan male eller Farge for Free Online

Painting og fargelegging er gode kreative utgivelser for barn. De lar barna eksperimentere med farger og mønstre. De er aktiviteter som kan gjøres nesten hvor som helst, enten det er en ettermiddag håndverket prosjekt eller noe å holde dem opptatt på en lang biltur. Noen barn foretrekker å farge eller male fra en mal i stedet for å opprette en gratis tegning. Det finnes flere elektroniske kilder for maler som du kan bruke. Tegnebøker

tegnebøker tilbyr gratis maler brutt ned i kategorier som Alphabet, musikk og bursdag. Når du skriver ut et fargelegge, kan den inneholde reklame, men tilbyr nettstedet råd om hvordan å fjerne annonsene før du skriver ut. Nettstedet er ideen om en mor som fikk hyppige forespørsler fra sine barn for forskjellige ting å male og besluttet at det var lettere å trekke elementene seg selv enn jakte ned coloring bøker.
Crayola Coloring Pages

Fra selskapet som introduserte 128 pakke med fargestifter med innebygd knivsliper kommer Crayola Coloring Pages. Dette nettstedet tilbyr mange kategorier å velge mellom, inkludert læring, Puslespill og spill, og lage dine egne kort og gaver. Den har også en lett-å-bruke søkeboksen hvor du kan finne spesifikke elementer for å male eller farge.
Gratis Coloring Pages

Gratis Coloring Pages tillater du kan velge mellom flere populære temaer og skrive coloring sider. For de som liker å farge i linjene, tilbyr nettstedet en online coloring alternativ hvor du klikker på fargen, klikk deretter på den delen av bildet du ønsker å farge i, og området fyller det inn for deg. Når du er ferdig, kan du skrive ut bildet.
Coloring Book Fun

Coloring Book Fun har over 8000 utskrivbare coloring sider. De er delt opp i flere kategorier, og mange av dem, for eksempel Black History, President dag og kinesisk nyttår, ikke kan finnes på andre nettsteder. I tillegg er det mer obskure kategorier som hjemsøkt hus og Frankenstein. Området har også et bredt utvalg av populære figurer, blant annet Martha Speaks, Chronicles of Narnia og Finding Nemo.

Mor og barn

· Hvordan introdusere Belgfrukter til en Baby
· Preschool spill for en far og Daughter
· Hvordan forberede Teens å møte utfordringer i de Future
· Barn tannpuss Instructions
· Hvor lenge varer en UPS-batteriet varer? 
· Teorier for Teaching Young ELL Students
· Interaktive ebøker for Children
· Hvordan å holde barna opptatt i sommer, på en budget
· Tavle maling Crafts
· Hva slags menn Wear jeg for sykepleie?