Morsomme aktiviteter for å lære barna om Choices

Choice er det som skiller borgere av et demokrati fra dem som bor i et fascistisk regime, eller en 1984 dystopi. Den viktigste faktoren når man underviser barn om valg er konsekvens, eller årsak og virkning. Når undervisning valg, er det viktig for barn å realistisk akseptere de ulike utfall som kan oppstå ved positive og negative valg. Selv om det er et alvorlig tema, kan mange morsomme aktiviteter lære barna om valg. Box of Clothes
p Dette er en flott aktivitet for å lære barn om konsekvensene av sine beslutninger. Begynn med å plassere en stor eske med klær på gulvet og forklare for barna at de kommer til å ta del i en aktivitet, men først må de hver velge ett klesplagg fra boksen i midten av rommet. Sørg for at boksen har en rekke merkelige mote valg og antrekk sannsynlig å gjøre barna krype. Nå gi barna et øyeblikk å dele sine valg med hverandre før vi forklarer dem at det er antrekket de skal ha på seg for resten av dagen. Målet med øvelsen er å vise barna at noen ganger det opprinnelige valget virker som en humoristisk idé før du må leve med konsekvensene som følger. Deretter diskutere hvorfor trening er ikke rettferdig. Det fungerer fordi mange av barna vil velge den styggeste eller flashiest ting de kan finne. Spør dem hvordan deres avgjørelse kan ha vært annerledes hadde de visst hva øvelsen var.
Dinner

En måte å lære barn om valgene er å presentere dem med alternativer, og forbereder et måltid er full av alternativer. Start med å gi barna noen alternativer til middag. Når de gjør sitt vedtak, bryte nyheten om at de skal gjøre matlagingen. Dette er en god måte å lære barna å sette pris på matlaging, ikke bare fordi de må gjøre selve matlagingen, men fordi det kanskje ikke smaker som de vil ha det til hvis de velger den mer komplisert middag valg. Har barna planlegge hele måltidet, inkludert side retter, og pass på at de gjør balanserte valg underveis.
Money

Har du en åpen diskusjon med barna om arbeid, penger og konsekvens. Begynn med å beskrive en karakter som ønsker å kjøpe noe og få barna til listen av noen elementer de kanskje har lyst å kjøpe. Så spør barna mulige måter å få dette elementet inkludert ber om penger, få en jobb, og stjele elementet. Fortsett forgrening ut til du har en utvidet liste med et antall mulige utfall for hver beslutning. Når de har diskutert å ha en jobb, forklar at du har ekstra penger, og trenger du et sted å sette den. Da har barna liste alternativer for pengene ledelse. Dette er også en god mulighet til å lære barn om bank og fordeler og ulemper med det amerikanske banksystemet.

Mor og barn

· Vil toeggede tvillinger kjøre i familier? 
· Hvordan Pack for Camping Med Kids
· Hva er den kritiske perioden av sosialisering for Cats? 
· Barn Camps i Vancouver, tilbyr BC
· Sommer Programmer for Kids i NYC
· Gode ​​kristne sketsjer Familie Night
· Indigenous kunst Activities
· Craft Aktiviteter for Winter
· Morsomme steder i Kentucky
· Å gjøre Rekkverk på en Deck & Steps