Måter å behandle Hode Lice

Lice er svært smittsom og spres raskt, forklarer KidsHealth nettside. Behandling av en lus minsker raskt sjansen for å spre lus og senker sjansene for en re-angrep. Funksjon

Behandling for hodelus er anbefalt for alle som har blitt diagnostisert med en aktiv lus, ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC). De fleste behandlinger for hodelus innebære å drepe eller fjerne de voksne lus fra håret. Siden de fleste behandlinger ikke eliminere nits, lus egg, trenger behandling ofte må gjentas etter at eggene er klekket.
Typer

Lice behandling gis trodde bruk av pediculicides, medisiner utviklet for å drepe levende lus, og bruk av lus kammer. Pediculicides vanligvis jobber innen 8 til 12 timer og drepe et flertall av levende lus, forklarer CDC. De fleste pediculicides er tilgjengelig over disk, men sterkere medisiner er tilgjengelig med en resept. CDC foreslår å bruke en lusekam etter en pediculicide behandling for å bidra til å fjerne døde lus samt eventuelle gjenværende levende lus fra håret.

Hensyn

Mens hodelus ikke leve lenge av håret, forklarer CDC at behandling miljøet bidrar til å hindre en re-angrep. Vask alle klær, sengetøy eller andre sengetøy som den smittede personen har brukt de siste to dagene, suge alle kammer og børster i varmt vann i 5 til 10 minutter, og støvsuge gulvet og møbler spesielt i områder der den smittede personens hår hadde kontakt .

Mor og barn

· Hvorfor får jeg en DNS-feil når du har tilgang Gmail? 
· Kan en innkrevingssentral Diskuter en gjeld Med skyldnerens ektemann eller kone?…
· Hvordan lage boble Costumes
· Hva Er CMD funksjon? 
· Slik fjerner Luminance Moire
· Spill for barna å lære den Rosary
· Antisosial personlighetsforstyrrelse i Teenagers
· Hva Spille Peek-a-Boo gjøre for å hjelpe en Infant? 
· Hvordan sykepleier en Orchid
· Hvordan Care for Hardy Kiwi første Year