Hva gjør du hvis din kone Dies og løv deg til en masse gjeld?

The død av en ektefelle er en ødeleggende hendelse. I tillegg til sørgende, må gjenlevende ektefelle også avtale med de økonomiske anliggender den avdøde ektefellen. Hvis din kone døde og etterlot deg en god del gjeld, er det lurt å forstå hvilke alternativer du har om at gjeld og hva du kan gjøre for å håndtere det. Arvtakere

Når en kone går bort, er mannen ofte utøver eller administrator av boet henne. Som en fullbyrder eller administrator, vil du kontakte hennes kreditorer og informere dem om hennes bortgang. Inntektene fra hennes eiendom brukes til å betale kreditorene. Som en generell regel, er en gjenlevende ektefelle ikke ansvarlig for betaling av en ektefelles gjeld hvis de gjeld var bare i navnet på den avdøde ektefellen. Dette er referert til som "felles lov"-egenskap regelen. Hvis din kone døde uten tilstrekkelige midler til å betale kreditorer, må du informere dem om dette. Kreditor vil skrive noncollectable gjeld ut som et tap mot sine skatter. Husk at sedvanerett eiendom regelen kan ha et unntak i visse jurisdiksjoner. Dette unntaket sier at du kunne være ansvarlig for din kones gjeld hvis de gjeld var for familien nødvendigheter, for eksempel skolepenger for barna, eller mat og husly for familien. State loven vil variere på dette punktet, men så det beste løpet av handlingen er å rådføre seg med en advokat for å se hvordan statens lover gjelder i ditt spesielle tilfelle.
Andre Unntak

p Hvis du er en cosigner eller felles låner på gjelden forlatt av kona di, så du er ansvarlig for betaling av gjeld og at hans hustru din fjerner ikke din kontraktsmessig forpliktelse til å betale den. Videre, selv om sedvanerett eiendom regelen gjelder i mange stater, betyr at regelen ikke gjelder i samfunnet eiendom stater. I et samfunn eiendom stat, en mann og kone er like ansvarlig for gjelden akkumulert under ekteskapet uansett hvis navn gjelden er i. Derfor, hvis du bor i et samfunn eiendom stat, er du ansvarlig for gjelden akkumulert av din kone i løpet av ekteskapet, selv om gjelden er utelukkende i din kones navn. Dette betyr at kreditorene kan være i stand til å forfølge deg for betaling av disse regningene. Hvis du bor i et samfunn eiendom stat, men din kones gjeld ble pådratt før ekteskapet og er alene i hennes navn, er disse gjeld vurderes separat fra ekteskapet, og du er ikke ansvarlige for dem. Bare ringe kreditor, informere dem om hennes bortgang, og de vil skrive det ut som et tap.
Solutions
p Hvis du har gjeld og opplever økonomisk vanskeligheter, er det en god idé å kontakte kreditorer direkte og informere dem om din økonomiske situasjon. Du kan være i stand til å arbeide ut betalingsordninger som tillater deg å betale gjelden off i en serie av mindre utbetalinger hvis du ikke har råd til å betale den totale regningen på en gang. Men Federal Trade Commission advarer forbrukerne til å tenke to ganger før du bruker en gjeldsordning selskap til å håndtere sin gjeld. Avgifter knyttet til denne type tjeneste kan bare øke mengden gjeld du skylder, og det er ingen garanti at kreditor vil arbeide med oppgjøret selskapet. Kontakte kreditorene direkte kan være mer effektiv og kostnadseffektiv.
Warning

Ikke overse gjelden. Kreditorer ofte snu ubetalt gjeld over til et inkassobyrå og etaten vil forfølge deg for betaling. Under Fair Debt Collection Practices Act, kan samlere ringe deg mellom klokken 8 am og 21:00, og kan også ringe jobben din med mindre du forteller dem ikke. Kreditor eller byrået kan bestemme seg for å saksøke deg for ubetalte regninger og motta en dom mot deg. Avhengig av lovgivningen i staten, kan dommen eieren kunne pynte din lønn, beslaglegge pengene på kontoen din, eller plassere en lien på eiendommen du eier.

Mor og barn

· Påske Familie Activities
· Multiplikasjon Rhymes og spill for Kids
· Vil Autistiske Barn Møt Milestones? 
· Hvordan oppstår Intern fragmentering? 
· Hva gjør Utvikle fingermaling? 
· Hvordan lære polsk for Kids
· Kunst og håndverk for Kids Ages Ni til Eleven for Home
· Vil My House Gå inn i foreclosure Hvis jeg er 30 dager bak? 
· Hvordan endre en magnetisk T12 Ballast
· Variabler som påvirker Barn i Preschool