Aktiviteter for å hjelpe tenåringer Gjør Friends

Making venner er ikke lett for enhver tenåring. Enten en tenåring er ny til en skole eller nabolaget, eller bare sjenert eller sosialt keitete, å finne en måte å samhandle med jevnaldrende er viktig. Det finnes ulike muligheter for alle tenåringer å bryte isen med andre barn og få nye venner. Fokus på interesser om hvilke tenåringen er lidenskapelig å finne et utgangspunkt. Deretter finne ressurser i samfunnet som samsvarer med disse interessene og gi muligheter til å sosialisere med andre barn i tenåringens aldersgruppe. Spesialiserte klasser

Søk etter en tenåring som bare klasser utenfor skolemiljøet som forskudd en spesiell interesse. For eksempel, kunst butikker og museer ofte holder workshops for ulike aldersgrupper i maleri, fotografi, tegning eller graffiti kunst. Små, rente-drevne klasser som disse bidra til utviklingen av ungdoms vennskap. Noen høyskoler tilbyr også kurs for tenåringer i løpet av sommeren, og bringer tenåringer sammen som har felles interesser.
Deltidsjobber

Oppmuntre tenåringer til å sikre en deltid jobb. Ikke bare innpode en deltidsjobb god arbeidsmoral og en følelse av stolthet, men det gir også en mulighet til å sosialisere med andre tenåringer. Jobben i seg selv gir et samtaleemne og gjør det lettere for vanskelige tenåringer til å samhandle. Limit jobb timer slik at tenåringens arbeidsplan ikke forstyrrer akademiske prestasjoner. Sørge for at jobben har en hyggelig arbeidsmiljø med andre tenåringer.
Volunteer Erfaringer

Mange nonprofit og andre organisasjoner har spesifikke ungdoms frivillige programmer, som kan hjelpe fremme nye vennskap. Spesielt populært reisemål både sommer skoleferiene er tenåringer i slike programmer slått seg sammen for å fullføre oppgaver for steder som dyr tilfluktsrom, mat spiskammers, statlige parker og sykehus. Ved utgangen av opplevelsen, vil tenåringer sannsynligvis ha nye venner så vel som utmerket opplevelse å legge til sine college søknader og CVer.
Del Ferdigheter

Oppmuntre tenåringen å dele sine ferdigheter eller talenter med andre tenåringer på skolen, kirken eller i samfunnet. Kanskje din ungdoms kunne hjelpe andre til å lære nye programvareprogrammer, ta en gruppe tenåringer fotturer, eller veileder en peer i matte. Uansett hva hans lidenskap eller talent, kunne han dele den med andre og bli en slags "teen-ekspert" blant sine jevnaldrende.

Mor og barn

· Hvordan til å føle med Teens
· Hvordan få engangsbleier Lint Off Klær fra vasking Machine
· Moro skolealder Activities
· Kunst Aktiviteter på Zoo
· Utendørs vinteraktiviteter for Kids
· Slik holder Småbarn opptatt under Rainy Days
· Reinsdyr Handprint Craft med malte Shirts
· Hvordan Slapp av i Water
· Hvordan hjelpe et barn som føler Betrayed
· Hvordan holde en baby Okkupert Jobbe Home