Hvordan lage en Counter-Dybde Kjøleskap Look Innebygd in

A mot dybde kjøleskap er vanligvis omtrent samme størrelse som et vanlig kjøleskap, unntatt når det gjelder bredde. Når de brukes på kjøkkenet, sitter kjøleskapet flush med de omkringliggende skap og tellere, noe som skaper en trakk-sammen utseende. Å gjøre kjøleskapet ser innebygde krever planlegging. Avhengig av det ferdige utseendet du håper å oppnå, kan du prøve flere forskjellige ideer. Har Spark dette en ide?
hva du trenger
Laminert selvklebende papir
Kniv
Appliance maling
Foam pensel
New kabinett
Custom-made skap dører
Show More Instruksjoner
en

Dekk kjøleskap med laminert selvklebende papir i en nyanse eller design som matcher utformingen av skap. Papiret inneholder en selvklebende bakside som kleber fast til kjøleskapet. Klipp papiret med et verktøy kniv, noe som gjør brikkene i samme størrelse og form som de utsatte områdene i kjøleskapet. Skrelle papiret bort fra backing sin og legge til kjøleskapet.
2

Paint kjøleskap med apparatet maling eller maling som er designet for kjøleskapet overflate. Bruk et skum pensel, som glir maling på jevnt, men oppretter ikke penselstrøk. Velg en maling farge som matcher ditt skap.
3

Legg til et nytt skap over kjøleskap som samsvarer med samme stil som de eksisterende skap. Pick et kabinett som er den samme som dybden av kjøleskapet. Installere skap over kjøleskapet, slik at det sitter i flukt med originale skap. Det nye kabinettet skaper en blokk rundt kjøleskapet, som gjør det ser innebygd.
4

Fest skreddersydde skapdører til forsiden av kjøleskapet. Skapdørene feste til skap på hver side av kjøleskapet og møtes i midten av kjøleskapet. Dørene at det ser ut som kjøleskapet er en ekstra stor skap på kjøkkenet.
5

Plasser kjøleskapet i sentrum av kjøkkenet, i motsetning til endene. Når du legger til et kjøleskap på endene av skap, det gjør det et samlingspunkt. Når du plasserer kjøleskapet i midten av skapene, og blander det inn i den omkringliggende skogen.

stil

· En oppskrift for Bok Tong Go
· Hvordan skjule en tatovering på armen min for en Interview
· Hvordan polsk Gold & Diamond Rings på Home
· Hvordan å strikke med Seed Pearls
· Hvordan ha en billig Spa dag på Home
· Hvordan skjule en hals Tattoo
· Alle Kosmetikk en jente Needs
· Hvordan fremheve begjærer Dine Cheekbones
· Hvordan rense en Vintage Majestic Lucite Purse
· Hvordan få hårfarge ut av en semsket Couch