Deck Riving og fjerning Cost

Because av de nesten ubegrensede scenarier der riving av en kortstokk kunne skje, er det umulig å gi enda en tilnærming som til kostnaden. Når det er sagt, er det en rekke med konstanter for noen slike prosjekt; gi hver av disse faktorene en verdi tillater en beregning for å være laget av den sannsynlige endelige kostnaden. Har Spark dette en ide?
Deck Størrelse

Klart riving av et stort dekk vil innebære mer tid, avfallshåndtering kostnader og renovering av området enn vil riving av et lite dekk. Dekk størrelse vil påvirke lønnskostnader, haling kostnader og avgifter på avfall.
Tillatelse

Kommunale myndigheter har vanligvis ingen regler om fjerning av gjenstander som dekk fra vanlige hjem. Dersom egenskapen er av historisk betydning, kan det imidlertid være nødvendig å ha en tillatelse for fjerning av noe som kan endre dens historiske aspektet, og som kan omfatte et dekk. Kommunale myndigheter vanligvis betalt for tillatelser og for prosjektet tilsyn.

Labor

Profesjonelle riving selskaper vanligvis sitere boliger riving kostnad på ca $ 5 til $ 15 per kvadrat foten av opptatt plass, ifølge Kostnader Owl. Men rive en kortstokk vanligvis ikke involverer mange sikkerhetsfaktorer eller ferdigheter, eller håndtering av farlige stoffer som asbest. Landscapers og byggefirmaer ofte ta på riving arbeid, og disse enhetene vanligvis sitere en pris som dekker arbeid og avfall fjernes. Sammenligne sitater fra en rekke selskaper. Når dekket er i god stand, er det mulig en landskapsarbeid selskapet vil fjerne den bare for berging materialer og ikke betalt for sin tid

For en mer hands-on -., Og sannsynligvis billigere - løsning, kontrakt arbeidere selv, og leie en tipp lastebil fra et verktøy for utleie. Som innleide arbeidere, disse arbeiderne er ansvarlig for betaling av eventuelle skatter grunn på inntekten sin. Du trenger bare å komme til enighet om hva deres tid er verdt. Utvis forsiktighet når du arbeider med fremmede, og bare ansette folk du vil føle deg trygg fraktet store mengder materiale fra eiendommen. Etablere et maksimumsbeløp på gang du føler jobben bør ta, og multiplisere timer med timelønn med antall arbeidstakere til å beregne arbeidskraftkostnader.
Fjerning av Debris

Deck tømmer er vanligvis press-behandlet med kjemikalier som gjør det ulovlig å brenne dem, og revet dekk laget av slikt materiale må halt bort. En måte å sikre at en containeren er stor nok, er å starte med en undersøkelse av de mengdene som brukes for å gjøre dekket. Skriv ned hvor mange planker det er og deres dimensjoner. Legg merke til hvor mange støtte tømmer er under planker og noen hauger som holder støtte tømmer på plass. Besøk en Oppussing lageret med denne informasjonen i hånden, og måle lignende beløpene der de lager. Mål lengden av høyden ved bredden av en stabel med planker equalling de som brukes til å bygge dine dekk, og beregne arealet. Gjør det samme med støtte tømmer og hauger. Legg alle tallene sammen for å finne minstemål Dumpster du trenger å hale dekkematerialet unna. Faktor i kostnadene for den dumpster og eventuelle kostnader pålagt av avfall.

stil

· Hva gjør Unge kvinner Professionals Wear Gi en tale? 
· Hvordan lage Spa Masker Med Eggs
· Slik fjerner en Geneve Watch Back
· Hvordan Accessorize en svart skjørt Suit
· Støvler Styles for Jeans
· Slik unngår du at vanndråper dannes på en dusj Ceiling
· Hjemmelaget Sea Salt Exfoliating Scrub
· Hvordan mørkere Oljet Oak
· Slår rustfritt stål smykker Green? 
· British Teen Fashion