Hva smykker skal være slitt med en bonde bluse?

Whether delikat beite skuldrene eller pryder kroppen i hånden broderi, har bonden bluse blitt mange kvinners stift for varme sommerdager. Selv om det kan lett kobles sammen med jeans og leiligheter eller en blyant skjørt og hæler, velger utfyller smykker kan være en utfordring. Har Spark dette en ide?
etniske smykker
Rough cut steiner, perler og metaller definerer funksjoner i etniske smykker.

Perler og diamanter er komplementære grunnleggende for de fleste antrekk. Likevel, for bonden bluse, kan disse smykker stifter ser stiv og malplassert. Børste bort diamanter eller urbane gull stykker;. Stedet, opt for beaded tråder, ferskvann perler eller utsmykkede metaller som utfyller den etniske følelsen av bonde bluse
dinglende øredobber
dingler bøyle øredobber

Gå ut med stil i en dingler øredobb. For bluser forsiktig falle av skuldrene, er dette en flørtende tilbehør alternativet. Fargesterke eller lange dinglende øredobber hviler over bare skuldre trekker fokuset til din hals og rammer ansiktet ditt. Hvis du er bekymret for å rote til utseende, holde håret glatt og enkelt ved å feie den tilbake i en bolle eller lav hestehale.
Choker Halskjeder
Coral choker halskjede

Legg den siste finishen til din bonde bluse med en choker. Popularisert som et tilbehør av valget med bluse i 1970, er det en enkel smykke som rammer ansiktet ditt uten detracting oppmerksomhet fra detaljene for top.Wear en choker hvis blusen har en øses eller off-the-skulder halsen. Embrace perler, steiner eller til og med tre chokers. Bonden bluse er din mulighet til å eksperimentere med ulike valg ved å gå bort fra den klassiske diamant.
Lange halskjeder
Long beaded etniske halskjede

Tråd med den østlige stilen på bonde bluse, frimodig bære en lang kjede. Å holde utseendet moderne, bære en slående medaljong eller et bredt beaded kjede i stedet for lag av prangende smykker. Med et tilbehør denne slående paret med detaljene i bonde bluse, er det best å la de andre delene av smykker hjemme.
Bangle Bracelet
Wooden bangle bracelt p Hvis du er en konservativ kvinne, kan du likevel få ut din indre sigøyner med minimale tilbehør. En enkelt bangle vil fullføre utseende med en subtil bohemsk stemning. Velg en stor bangle i en elegant tre eller solid metall som du kan koble sammen med andre brikker i garderoben din. Eller, bære to eller tre tynne armbånd sammen for en enkel chic look.

stil

· Kan en Bride Wear et blått halsbånd? 
· Hvordan du skal se Edgy hjelp Preppy Clothes
· Forskrift om Kabling en Shower
· Hvordan bli kvitt røde flekker Etter Shaving
· Slik fjerner ørehår Med Wax
· Gypsy Hat Styles
· Hvordan få Fleksibel Fast for Ballet
· Hvordan Cut Hair Into Chunky Layers
· Hvordan flytte en konkret Shower
· Hvordan identifisere en knockoff LeCoultre Watch