Hvordan lage en Self clasping Bracelet

Slap et blunk armbånd på armen din - det spoler rundt håndleddet og hekter seg lukkes med magneter i begge ender. Den deformerte målebånd som utgjør armbånd kjerne holder armbåndet stiv og rett før det er tappet, når det spoler inn i et stramt loop. Armbåndet er låsen kan gjøres fra magneter eller borrelås - uansett, sørg for at når de armbånd spoler, de slutter med den holdearrangement mekanisme møtes. Har Spark dette en ide?
hva du trenger
Målebånd
Målebånd, metall
Saks
Duct tape
Kan
Stoff
Marker
Needle
Tråd < br> Paintbrush
Små magneter, 1 par
Limpistol
Hot lim
Vis flere instruksjoner
en

Mål armbånd brukerens håndledd. Kutt metall målebånd til at målingen pluss 1 1/2 inches. Klipp av metal-kategorien på slutten av målebåndet, hvis det er nødvendig.
2

Pakk endene av avkappede målebånd i duct tape. Klipp av overskytende duct tape.
3

Spenn målebånd rundt en kan så den konkave siden vender ut. Rull kan for å deformere metall - dette vil gjøre det lettere å spole metallet rundt armbåndet brukerens håndledd
4

Legg stoffet flatt på din arbeidsplass, feil side opp.. Plasser avkappede målebånd på stoffet. Trace omrisset av målebåndet på stoffet, slik at 1/2 tommers av kvote på alle sider mellom iletauet og kanten av målebånd. Klipp ut rektangelet du har spores på stoffet.
5

Brett stoffet i to på langs, slik at høyre side er på interiøret. Hem langsiden og en av de korte sidene. Trim overflødig stoff fra hjørnene. Vend stoffet så det er ikke lenger innsiden ut.
6

Slip en smal pensel håndtak inn i stoffet ermet du nettopp har gjort og rote sydd hjørnene slik at de er skarpe. Skyv målebånd stykke inn i stoffet ermet.
7

Tuck stoffkantene på den åpne enden av ermet inn i det indre av ermet. Stopp før stoffet er helt gjemt i, men - igjen en kvart tomme av kvote mellom flippen på gjemt stoff og slutten av målebånd. Sy gjemt i kantene sammen for å lukke stoffet ermet med et teppe sting.
8

Lim en av magnetene nær den ene enden av armbåndet med varmt lim pistol. Vend armbåndet over. Lim den andre magneten på motsatt ende av motsatt side av armbånd.

stil

· Lekkasje Skive Såpe Er Showing
· Hvordan få Nintendogs Se Little
· Hvordan Lysere Jeans Med Sunlight
· Hvilke typer kjoler Skulle bredskuldret kvinner slitasje? 
· Hvordan Repoint en Foundation
· Remedy for Overwatering Skade på Plants
· Hvordan Grow Hair lenger bruker Avocado & Olive Oil
· Kan ikke Alter Bilder grunn Pixel Distortion
· Hvordan Plant Iron Cross Begonias
· Slik fjerner en J-kanal uten å skade Siding