hvordan du velger pool møbler

Retten bassenget møblene kan transformere et område fra en sterk uninviting til et varmt og stilig tillegg til huset ditt. Det er mange ting å tenke på når du velger pool møbler for å oppnå den riktige kombinasjonen av funksjon og stil. Tilbringe litt tid på å lage den riktige avgjørelsen vil sikre at du kan nyte din møbler i mange år fremover
en.
Bestem hvem som skal bruke møblene. Hvis du har små barn, trenger du noe som er robust og enkel å rengjøre. Hvis du har en voksen-bare husholdning, velger mer luksuriøse materialer, som for eksempel stoff puter. Ta avgjørelser basert på praktisk bruk av møbler.
To.
Mål området du kommer til å sette møbler i og bestemme hvor mange elementer skal passe komfortabelt, ha massevis av plass å gå rundt og mellom. Bruk disse kriteriene når de velger å la plassen ryddig.
Tre.
Tenk værbestandige materialer, som for eksempel støpejern eller impregnert trevirke, som vil tåle elementene hvis bassenget er ute. Selv om bassenget er plassert inne i eller i et skjermet område, er møbler fortsatt sannsynlig å få splashed, slik at uansett hva du velger vil være vanntett.
Fire.
Velg et fargevalg som ser bra ut med omgivelsene. Hvis du velger de samme fargene, sikre at de er en god match, og ikke konflikt. Bland farger å lyse opp en kjedelig base.
Fem.
Velg en stil som samsvarer med innredning i bassenget rommet og din egen personlige smak. Pool møbler kommer i alle tenkelige stil fra tradisjonell vidje stykker til abstrakte jern kreasjoner.
6.
Prøv ut møbler for komfort. Hvis du planlegger å bruke bassenget området for slappe og avslappende, sørg for at møblene skal romme dette. Det Tap formålet hvis valgene er behagelig for øyet, men ingen ønsker å bruke dem fordi de er ubehagelig.

Tips og advarsler


  Shop etter sommeren for å finne bassenget møbler på salg med store rabatter.

sykdom

· hvit vs red cedar møbler
· deler til elektrisk peis
· maling farge ideer for trebord
· hvordan å lage en billig skjerm kabinett
· Sony Trinitron TV reparasjon tips
· hvordan du rengjør marmor og granitt
· hvordan du rengjør en vinyl fortelt
· hvordan å drepe lopper, lus og flått
· Kenmore varme vaskemaskin og tørketrommel problemer
· hvordan å slå to fluer i ett smekk