hispanic klær historie

Historien om Hispanic klær ble født fra urfolks områder og sildret gjennom globale samfunnet over tid. Hispanic klær har kulturelt blandet med andre kulturer. Tradisjonell Hispanic klær er fortsatt slitt i mindre byer dynket i spanske kulturarven

Bonde Influence

Den meksikanske bønder kjolen dukket opp tidlig i det 17. århundre, da en jente som heter Catarina de San Juan reist fra den østlige delen av verden til Mexico og giftet seg Domingo Suárez. Hennes klær lignet en kjole med korte, puffy ermer med svært flott broderi, som ble en felles tråd om Hispanic klær.

Dance Innflytelse

Den meksikanske folkedans er viktig for kvinner snurrende i sirkler på dansegulvet holder på til sine kjoler. De danserne ha tilpassede blusset kjoler, eksploderer med lyse farger, eller blusset skjørt som ville gjøre en tornado-liknende bevegelse på gulvet. I dag, folkedansere fortsatt bære denne kjolen på festivaler og karneval.

Musical Innflytelse

Den mariachi gjelder kjernen i Mexico's musikk, som et ensemble av messing, vind og perkusjon merking Hispanic's kolonitiden og utvikle historien. Den matchende-farget Charro kostyme, som var tradisjonelt en skjorte, vest og jakke med broderi på den, ble båret av mariachi.

Kulturell påvirkning

The Mayan og Aztekerne kultur har bodd i hjertet av Mexico for tusener av år. Maya og Aztec menn bar en breechcloth kalles en "maxtlatl," og en cape kalt en "tilma. " Etter den spanske invasjonen, begynte mennene å ha på bukser og skjorter. De har også bar "serapes", som ble teppe-lignende kjørefrakker.

Spansk Innflytelse

Etter den spanske invasjonen, en fødsel av europeiske stiler begynte å sildre inn latinamerikanske klær stiler. En populær midtpunktet brakt på av denne kulturelle endringen var sombrero. Dens landemerke funksjoner inkluderer et bredt rand, som beskyttet folk fra solen.

sykdom

· hvordan du beregner strømforbruket på hvitevarer
· hvor å fjerne svart mold i en dusj
· hvordan du bytter et belte på en Kenmore tørketrommel
· hvordan bli kvitt ting du ikke vil
· Frigidaire oppvaskmaskin feilsøking
· hvordan du bruker de små biter av overs bad såpe
· hvordan å behandle for svartsopp
· hvordan du gjør din lysekrone gnisten
· hvor å fjerne sjokolade flekker med dawn
· hvor å fjerne flekker fra tremøbler