hvordan kan jeg vite om madrassen min er defekt?

Hvis du nylig har kjøpt en ny madrass og du føler deg trøtt på morgenen, eller hvis madrassen gir deg ryggsmerter eller gjør det vanskelig å sove om natten, kanskje du har en defekt madrass. De store madrassen selskaper som Sealy, Serta og Simmons alle tilbyr garantier på sine madrasser, noen ganger opp til 10 eller 20 år. Trikset er å sørge for at de faktisk ære sine garantier og erstatte defekte sengen. Men først, må du kjenne tegn på en defekt madrass

Madrass Sags

Vilkårene i madrassen garantien varierer etter hvert enkelt selskap, men hvis du hevder at madrassen er defekt fordi den sags, vil selskapet sende ut en madrass inspektør til huset for å sjekke din påstand. Inspektøren vil måle for kroppen innrykk ved å strekke en snor tvers over madrassen og måle innrykk med et målebånd. Den hule må være et visst antall inches dyp, basert på garantien, å bli vurdert saggy og defekte. Noen ganger produsentene vil bare hevde at du kjøpte en madrass som ikke samsvarer med den komfort nivået du var ute etter, og vil foreslå noe mer fast for å hindre sagginess. I sjeldne tilfeller vil de erstatte madrassen gratis.

Box Spring Defekter

Noen ganger er det ikke den øverste madrassen som er defekt, men boksen våren under. Hvis sengen avgir mye knirkende lyder på kvelden når du kaste og slå, eller du merker utsatt spiker eller brutt tre, er dette et tegn på at boksen våren er defekt. Dette kan også føre til deformering av sengen og en svært ubehagelig natts søvn.

Vannseng Defekter

vannseng madrasser, når først produsert, forårsaket mange problemer for enkeltpersoner, men i dag er mye kraftigere og mer pålitelige. Men det er fortsatt noen problemer knyttet til disse typer madrasser. Den enkleste måten å finne ut om du har en defekt vannseng madrass er hvis du merker en søm lekkasje. Lekkasjen vil overflaten innen 24 timer av madrassen fylles med vann, og du vil merke dette ved å bli våt på natten eller se vanndammer i morgen. Madrassen vil sag. Noen ganger vinyl casing blir hard og sprø, forårsaker en sprekk, eller det kan noen ganger avgi en sterk lukt som ikke går bort etter 48 timer. Hvis en av disse skjer, din vannseng madrass er defekt.

sykdom

· hvordan du rengjør produkter for Rubbermaid containere
· hvor å fjerne en blekk flekk på en sofa
· hvor å fjerne slangen fra luftkammer sove nummer bed
· hvordan plassere en seng i et hjørne av rommet
· hjem rettsmidler for rengjøring flis
· anatomi av lampe stikkontakter
· hvordan du bruker en Roomba batterilader
· hvordan du bruker skrubbing bobler
· innenlandske rengjøring sjekkliste
· bruker for calgon