duct rengjøring og mold fjerning

Luftkanaler er passasjer som gjør at luft kan strømme innsiden og utsiden av boliger, skoler og andre bygninger. Disse kanalene kontakt og opprettholde oppvarming, ventilasjon og air-condition systemer. The Environmental Protection Agency tyder på at hyppige luft-duct rengjøring er ikke en nødvendig utgift. Men ansette en cleaning service for å holde kanaler fri for mugg kan hjelpe deg å opprettholde god helse luftveiene og duct funksjonalitet i de mest ekstreme tilfeller

Prosedyre for rengjøring

Den EPA ikke anbefale at du forsøker å rengjøre og fjerne mugg fra luftkanaler på egen hånd. I stedet bør du leie en cleaning service opplært til å løsne skitt og rusk fra luftkanaler og fjern den med en høy-drevet vakuum. De kan trenge å bruke kjemiske biocider å drepe mikrobiologiske forurensninger som mugg.

Hensyn

Den EPA sier at det er ingen holdepunkter for at air-duct rensing er nødvendig for å hindre helseproblemer fra luftbårne forurensninger. Den EPA antyder at smuss i lufta kanaler tendens til å holde seg til kanalen veggene, hindre støv i å spre seg i hele hjemmet. Den EPA anbefaler duct rengjøring bare når muggvekst eller skadedyr er tydelig. Ellers må du rengjøre luftekanaler kun når de er tette eller hindret av støv, rusk og andre partikler.

Velge en tjeneste

Shop rundt før den lander i en luft-duct rengjøring. Den EPA antyder sammenligner minst tre ulike tjenesteleverandører før en endelig avgjørelse. Sørg for at de er erfarne med den type kanaler i ditt hjem eller bygning for å sjekke om de har statlige lisenser.

Fordi det er ingen bevis som beviser de helsemessige fordelene av luft-duct rengjøring, bør du unngå tjenesteleverandører som foreslår regelmessig eller rutine rengjorde. Unngå tilbydere som skilte EPA sertifisering, som EPA gir ingen slik sertifisering eller godkjenning kanal rengjøringsmidler.

Hvis renhold til hensikt å bruke biocider for mold fjerning eller andre kjemikalier, spør dem om de potensielle fordelene og bivirkninger før du lar noen luft-duct rengjøring prosedyre.

Evaluering

Ta en grundig titt på luftkanaler før rengjøring og mold fjerning finner sted. Inspiser kanalene igjen etter rengjøring er ferdig. Du bør finne noe synlig smuss eller avfall. Se EPA Post Rengjøring Consumer Sjekkliste, og sørg for at du kan svare "nei" på alle spørsmål.

sykdom

· hvor å fjerne brune flekker fra klasserom tepper
· hvordan å brette en t-skjorte på mindre enn 2 sekunder
· hvordan du rengjør plen boller
· husholdning helse tips
· hvor å fjerne sharpie blekk fra klær
· Maytag skiver informasjon
· hvordan å se bra ut i en genser uniform
· hvordan du rengjør boblebad glass øverst ovner
· hvor å fjerne gamle klistremerker
· hvordan bruke boraks i vasken