hvordan du rengjør en dundyne

Rengjøring av dundyne en gang i året eller før du lagrer den holder den frisk og hjelper fluffs den ned for å gjenopprette sitt loft. Du kan tørke rent ned, men det er dyrt og enkelte folk til å utsette sine sengetøy til tørk rengjøring kjemikalier. Det er billigere å vaske dundyner i kaldt vann

Du trenger:.
Front last vask machineDye-free flytende vaskemiddel for delikat fabricsDryer ringer, tørketrommel baller eller ren lerret vaskbare sneakerDryer eller klær linje

en.
Bruk en front last skive som er stor nok til at dundyner. Hvis hjemmet maskinen er ikke en frontlaster eller hvis det ikke er stort nok, så ta dundyne til et vaskeri med tilstrekkelig store maskiner.
To.
Plasser dundyner i vaskemaskinen.
tre.
Bruk flytende vaskemiddel uten fargestoffer, fordi fargestoffer kan flekker ned. Mål og hell væsken oppvaskmiddel i beholderen.
Fire.
Sett maskinen til den mest skånsom vask og fyll den med kaldt vann.
Fem.

Etter vask avsluttes, fjerne dundyner og sette det inn i en tilstrekkelig stor tørketrommel. Legg tørketrommelen ringene, tørketrommel baller eller en ren lerret vaskbare sneaker å hjelpe fluff den ned som det tørker. Still tørketrommelen til laveste innstilling. Det vil ta lang tid å tørke og du får lyst til å sjekke det med jevne mellomrom, noe som gjør at dynen ikke ballen opp i tørketrommelen, og at den tørker jevnt.
6.
Alternativt , kan du henge dundyne på en klessnor til tørk.
7.
Sørg for at dundyner er tørr før du bruker den.

Tips og Advarsler


  Vær forsiktig med å bruke varmt vann til å vaske dundyner, fordi det kan krympe de dynetrekk eller skade ned.

sykdom

· hvordan å lage en madrass fastere
· naturlig rensing verktøy
· Slik voks keramiske fliser
· hvordan du rengjør akvariet hjemme
· hvordan planlegge en morsom jenter natt ute
· hvordan å lage et barns oppbevaring benk
· hvordan holde jeans som ny
· hvordan du rengjør salt fra lærstøvler
· hvordan å styrke neglene mot brudd
· diy råd for grunning en tre kjøkkenbord