hvordan du velger sedertre møbler

Cedar er en populær tre for møbler både i og utenfor hjemmet. Innendørs møbler som garderober, dressers og skuffer er ofte laget av sedertre, fordi den ofte inneholder møll-frastøtende kjemikalier. Siden cedar har en naturlig tre utseende, matcher den følelsen av sunrooms, verandaer og hager godt. Det er også et vanlig materiale for tre hage benker. Som du handler for Cedar møbler, det finnes måter å sikre at det er perfekt for dine behov

Du trenger:. .
Vernebriller
Hansker.
Lumber.
Sandpapir.
Maling eller tre flekken.
Level.
Målebånd.
Saw.
Hammer.
Nails.
Parentes (3).
Skruer.
Skrutrekker.


en.
Velg møbler laget av østlige red cedar hvis du planlegger å holde klær eller sengetøy inni eller på toppen av enheten. Dette er den eneste form for sedertre som har naturlig møll-repelling egenskaper. Bruke noen form for sedertre materiale dersom det ikke vil bli brukt til å oppbevare klær.
To.
Pick utendørs seder møbler som er laget av western red cedar. Det er en varmebestandig tre som er behagelig å ta på selv på en varm sommerdag. Dette er spesielt viktig hvis du kjøper en seder hagebenk uten pute.
Tre.
Sørg sedertreet møblene er konstruert riktig. Kjøp møbler som har hatt hvert stykke tre sammen med enten plugger eller med mortise-og-tenon leddene. Dette vil sikre stabilitet og holdbarhet, så det varer i mange år.
Fire.
Sørg for at bord og stolben har blitt skikkelig forsterket for å hindre wobbling. Treklosser plassert øverst bunnen av beinet vil holde det stabiliserte seg.
fem.
Kjøp sedertre som ikke er malt eller beiset hvis du planlegger å holde veden ser naturlige ut. Siden cedar har naturlige konserveringsmidler i skogen, kan materialet vare lenge uten å råtne, selv når den plasseres utendørs. Maling og beis ta godt til sedertre møbler, men hvis du vil endre farge for å matche andre møbler i rommet eller i hagen.

Tips og advarsler


  • Lag et budsjett og feste med det. Shop rundt for å få den beste prisen på din sedertre møbler.
  • sykdom

    · hvordan du rengjør rødt skinn
    · den beste måten å bli kvitt mugg på harde tak
    · hvordan man kan organisere lagring containere
    · Hvordan feilsøker jeg de magiske mill?
    · tick fjerningsinstruksjoner
    · hvordan å reparere skinn tårer på sofaer
    · hvordan du rengjør brødrister
    · hvordan å lage en enkel ende tabell
    · hvordan å velge riktig ergonomisk mesh kontorstolen for deg
    · burde jeg kjøpe hvitevarer i rustfritt stål eller hvit?