sjekkliste for husholdning rengjøring

House rengjøring er et ork, og ikke noe som folk flest liker å gjøre. Men det kan bli uendelig morsommere hvis du effektivisere din rutine, slik at det ikke tar for mye tid. Profesjonell huset rengjøringsmidler tendens til å stole på en sjekkliste for husholdning rengjøring, dette er fordi deres tid er lik penger, og de ønsker å gjøre en grundig jobb på så kort tid som mulig. Lage en sjekkliste for husholdning rengjøring er gunstig for noen. Det er en standard rettesnor å følge som kan endres for å passe ditt hjem og preferanser.

entryway

Start rense ditt hjem i portrom. Profesjonell rengjøringsmidler talsmann første decluttering alt mulig før gjør selve dyptrensende. Rengjør innsiden og utsiden av inngangsdøren, cob webs, garderobeskap, gulv, og lysarmaturer. Rengjør entryway bruker rengjøringsmidler som er passende for jobbene. Hold rengjøringsmidler og verktøy i en bøtte eller kurv til å ta med deg til hvert rom.

Stue og spisestue Rom

De levende og spiserom i hjemmet ditt er sikkert brukt ganske ofte. Hvor lang tid det vil ta å rense hver og en er avhengig av størrelsen på rommet, så vel som din egen familie størrelse. Sjekklisten for de levende og spiserom inkluderer rengjøring av lysarmaturer, vinduer, baseboards, og vegger, støvsuging, og fjerning av spindelvev

soverom

Hvor mye tid og energi brukt rengjøre soverommene i huset avhenger av hvordan mange du har. I tillegg, hvis du har barn, kan det ta mye lengre tid å rense de rom, avhengig av alder. Sjekklisten for rengjøring soverom gjelder organisering og rengjøring garderobeskap, tørke ned doorknobs og inventar, støvtørking, fjerning av spindelvev, rengjøring lysarmaturer og støvsuging.

Vaskekjeller

Vaskeriet er en annen plass på rengjøring sjekkliste. Selv om det ikke kan brukes så mye som andre rom i hjemmet ditt, trenger det fortsatt en grundig rengjøring. Sjekklisten for dette rommet inkluderer rengjøring av vaskemaskin og tørketrommel, under hyller, på innsiden og utsiden av skap, lysarmatur og gulv.

Baderom

baderom er et område i hjemmet bør rengjøres grundig som de er vant ofte. I tillegg bør deler av badet desinfiseres regelmessig for ikke å havn bakterier. De nødvendige tiltak for å rengjøre badet inkluderer tørke ned vasker og tellere, speil, badekar og dusj, tømme papirkurven, desinfisere toalettet, og rengjøring og organisering av medisinskapet

Kjøkken

Rengjøring kjøkkenet kan også være. en monumental oppgave som den blir skitten raskt. Sjekklisten for kjøkkenet inkluderer rengjøring av komfyr, stekeovn, oppvaskmaskin, skap, knotter, hyller, mikrobølgeovn, vegger, vask, tellere, gulv og baseboards.

sykdom

· ge profilen ovnen rengjøringsanvisninger
· konveksjon mikrobølgeovn instruksjoner
· hvor å snu madrasser
· Slik om Murphy senger: monteringsalternativer
· DIY dining benk
· hvordan re-size et lerret belte
· hvordan komme tyggis ut av et barns hår
· bli grønn hjem alternativer
· hvordan du rengjør neonlys
· hvordan å fikse vaskemaskinen vannpumpen