hvordan å lage et hodegjerde til en twin bed

Hodegjerder er en av de mest dekorerte delene av en seng. Det gir mening, så for å lage din egen. Enhver kunstnerisk evne i det hele tatt bidrar til å gjøre vanlig kryssfiner til et hodegjerde som alle barn setter pris på. Flekker eller maleri både er et alternativ når de vurderer hvordan å fullføre twin-size headboard. Voksen twin-size hodegjerder kunne ringe for å legge til et klipp-on lys for lesing. Et annet problem å ta (annet enn beis eller maling) er dybden av madrassen. Dette spiller en rolle i hvor høy innleggene må. . Tilsett spiralfjærer, madrass og om lag 13 inches for klaring under sengen for å finne ut hvor stort å gjøre headboard

Du trenger:.
2 stk 4-av-fire-av-36-tommers trelast
2 stk 2-av-fire-av-30-tommers trelast.
En bit av 32-av-20-by-u00BE-tommers kryssfiner.
Trelim.
2 L-braketter m /skruer.
Variabel hastighet drill.
1/16-inch boret.
Philips hodet skruen spissen.
2-tommers gips skruer.
2 stk av dekorative hjørnet støping 20 inches lang.
1-tommers brads.
Hammer.
1 stk av dekorative flate mold 32 inches lang.


en.
Legg de to bitene av 4-av-fire-av-36-tommers trelast på et arbeidsbord. Mål opp fra den ene enden, og lage et merke på 13 inches. Sett rammer firkanten på mark og trekke en linje langs bredden av den ene siden av innlegget.
To.
Legg de to bitene av 2-av-fire-av-30- tommers tømmer på et arbeidsbord under 32-by-20-by-3/4-inch kryssfiner. Påfør lim på 20-tommers kant av kryssfiner. Juster innlegg med kryssfiner slik at linjen på innlegg oppfyller ett hjørne av kryssfiner. Dette bør være minst 3 inches mellom den andre kanten av kryssfiner og slutten av innlegget.
Tre.
Secure L-brakettene til innlegget og kryssfinér hvor de møter på linjen til sikker på at kanten av kryssfiner til innleggene. Bor et pilot hull i en vinkel fra den andre langsiden av kryssfiner i innlegg med en 1/16-inch bor. Fest kryssfiner til innlegg med 2-tommers gips skruer. Rydd opp det overskytende lim med en fuktig klut.
Fire.
Kjør en perle av lim på backsides av de 20-tommers dekorative hjørnet støping. Sett den i hjørnet skapt av kryssfiner og innlegg. Sikre den til innlegg med 1-tommers brads. Rydd opp det overskytende lim med en fuktig klut.
Fem.
Fjern de to bitene av 2-av-fire-av-30-tommers trelast og sett dem til side. Stå på twin bed headboard opp rett. Påfør lim til øvre kant av kryssfiner. Sett dekorative flate mold på kanten og sikre det med 1-tommers brads. Rydd opp det overskytende lim med en fuktig klut.

Tips og advarsler


  Still alle spikerhoder med en spiker sett og fylle spikerhull med kitt.   Ikke bruke en finish til hodegjerde uten skikkelig ventilasjon.

sykdom

· hjemmelaget tre møbler renere
· hvordan vaske en silke dyne
· hvordan du velger en sofa for en liten stue
· problemer med Kenmore oasen tørketrommelen
· hvordan du velger hjem barstoler
· DIY mikrobølgeovn sokkel
· hvor å fjerne tyggegummi fra blå jeans
· Slik miljømessig mopp et flislagt gulv
· hvordan å reparere sprakk skinn
· hvordan du feilsøker en agitator