hvordan du bruker en polering maskin

Floor rasping maskiner (eller Poleringsmaskiner som de er kjent av kommersielle brukere) er enormt tidsbesparende enheter. Brukes til å rense, polish, voks og glans gulv, de gjør en fantastisk jobb med å anvende den endelige synlig finish til nesten alle gulv underlag forutsatt riktig væske (voks, polish, renere, etc) brukes på forhånd. Heavy ved design, gjelder de nedadgående kraft til spinning buffer hodet, noe som skaper nok spinning friksjon og nedover komprimering å sette en høy glans til overflaten. Lære å bruke ett er enkelt og vil tillate deg å avslutte gulv på vilje med minimal innsats og tid.

Du trenger:
Rengjøring produkt (polish, voks eller polering maskin renere)
. Buffer pads (modell spesifikke).


en.
Trekk ut rasping maskinen. Liftthe bunnen av maskinen og sjekke for å være sikker på at skurebørste eller polering puten er i god stand og rene, uten for mye skitt eller rusk som scorer gulvets overflate. Om nødvendig, bytt puten med en ny.
To.
Plugg buffer inn i en 120-volts 3 pronged jordet stikkontakt. Spre polish eller hva slags rengjøring /poleringsmiddel du ønsker å bruke over gulvet jevnt, men med måte. For mye væske vil ikke bare lage et rot, men være mot sin hensikt til oppgaven. Slå på buffer ved å trykke på startknappen (vanligvis på styret) med en hånd og samtidig opprettholde et godt grep på styret med de andre.
Tre.
Planlegg rasping flytte på forhånd ; siden buffere snurre med klokka, begynner på venstre side av et rom eller gangen og tillate deg selv god plass til å svinge buffer i en gradvis bue i klokkens retning. Langsom og jevn er målet med hensyn til maskinen bevegelse.
fire.
Fortsett polering og holde buffer beveger seg stadig som du svinger det i stor bue fra venstre mot høyre med styret som en generell veiledning. Hold alltid buffer bevegelse og ikke la den forbli på ett sted, mens rasping putene er roterende. Hvis du må stoppe, slå av enheten ved å trykke på "off"-bryter.
Fem.
Sjekk poleringsrondell med jevne mellomrom for å sikre at det ikke blir for mye skitne eller "deigete "med for mye poleringsmiddel. "Caking" oppstår når så mye nytt (eller annet materiale som brukes) danner en barriere mellom puten og overflaten blir polert. Resultatet er at striper eller brenning av rengjøringsmiddel siden poleringsrondell ikke kontakt med gulvet i det aktuelle stedet.
6.
Fjern poleringsrondell med jevne mellomrom, og enten den ren eller bytt ved caking oppstår. Rengjøring produktet produsenter alltid anbefaler at du starter polering med minst slipende sammensatte nødvendig for å få jobben gjort. Flere sterke rengjøringsmidler and. or poleringsmaskiner kan alltid brukes dersom færre sterke rengjøringsmidler er ikke effektive

Tips og advarsler


  To typer rasping pads er tilgjengelige:. Kutting pads og polering pads. Cutting putene er slitende ved design, slik at de kan "klippe" og fjerne gamle gulv polish. Hvis det ikke brukes riktig kan de skade gulvet. Poleringspads er mye mer skånsom og brukes til å produsere en "polert" gulvet finish.

sykdom

· hvordan du rengjør takken på DCS kokk topper
· hvordan å fikse et tett spray flaske
· veranda swing instruksjoner
· hva kjøkkenmaskiner avgir stråling?
· Kjøpeguide for tvungen varmluft ovner
· hvordan å forbedre luftkvaliteten gjennom hele året
· hvordan bruke oxiclean på farget tøy
· hvordan du skal søke pantsette med fremtidige gulvvoks
· Hvordan rengjør du en dekorativ pute?
· hvordan gjøre badesalt