hvorfor luften fra min ventiler lukter muggen fra klimaanlegget?

Air conditioners kjølig luft samtidig som de reduserer luftfuktigheten innendørs. Hvis du opplever en muggen eller moldy lukt som kommer fra ditt åpninger, så er det mugg sannsynligvis et sted i varme-og kjølesystemet på hjemmet ditt. Du kan kanskje bøte på noen mold problemene selv, mens en profesjonell kan ha for å behandle store og involvert mugg problemer

Størrelse

Air conditioner størrelse kan føre til en muggen lukt innendørs. Hvis klimaanlegget som kjøler hjemmet ditt er dimensjonert for stor for størrelsen på hjemmet, resulterer det i at enheten ikke er i stand til å fjerne fuktighet fra luften. Når fuktigheten forblir i luften inne, kan muggsoppsporer vokse og forårsake en muggen lukt. Hvis klimaanlegget er for stor, kontakt en profesjonell for å finne ut om du trenger å installere en mindre størrelse klimaanlegget.

Lekkasjer

Din klimaanlegget kan være utett vann som kan være vert for mugg, noe som vil resultere i en muggen lukt i hjemmet ditt. Luftkondisjoneringsanlegg renne vann gjennom avløp og drypptrau. Hvis disse systemene i klimaanlegget er ineffektive eller lekker, kan den resulterende stillestående vann huset mold. Rense stillestående vann og reparasjon lekke eller ødelagte avløp og drypptrau. Tørk området med en vifte for å fjerne eventuelle gjenværende fuktighet.

Kanaler og Vents

Noen boliger kan ha mold voksende i kanaler og ventiler av hjemmet. Muggvekst er forårsaket av overdreven fuktighet i luften. Når oppvarming og air condition-systemet er i bruk, vil en muggen lukt flykte fra ventilasjonsanlegget på grunn av mugg. Noen mugg kan ses med det blotte øye, eller det kan være skjult dypt inne i åpningene. Et duct rengjøring selskap kan inspisere et kanalsystem for mugg og rengjør kanaler og ventiler for et gebyr. Dersom mold vedvarer eller ikke kan rengjøres, må du erstatte kanaler eller åpninger.

Feil Bruk

Hvis en klimaanlegget er feil bruk, kan det føre til mugg og muggen lukter. Klimaanlegget produsenten Panasonic antyder at å kjøre et klimaanlegg i økonomi-modus kan være ineffektivt å fjerne fuktighet, noe som kan føre til mugg og muggen lukter. Panasonic anbefaler å kjøre en enhet i fan-modus for å hjelpe til med fordamper fuktighet som eventuelt har bygget opp innen enheten og vent system.

Rettsmidler

For å bøte på muggen lukt, må du finne ut hvor pen er plassert og helt fjerne den. Et klimaanlegg profesjonelle kan vurdere ytelsen til klimaanlegget for å sikre at det ikke er lekkasjer eller brudd forårsaker en mold problem. Duct rengjøring selskaper kan avgjøre om mugg er til stede i kanalene i hjemmet ditt, og kan rengjøre dem til å fjerne mugg. For å redusere fuktigheten i hjemmet ditt, se etter lekkasjer og fuktighet og sørge for at vinduer, dører og vegger er forsvarlig lukket og tett.

sykdom

· hvordan å skifte en Kenmore tørketrommel forsegling
· hvordan du tilpasser christian skjorter
· hva er dimensjonene på en mini kjøleskap?
· hvordan man skal oppnå en faux antikk finish
· hvor å fastsette en vaskemaskin som spinner ut av kontroll
· hvor å restaurere rotting møbler
· hvordan å lage mat i ovnen nuwave
· bankett stiler
· hvordan sesongen en grill kokeplate
· de beste måtene å gjenbruke og resirkulere