mobile home Coleman ovn installasjon

En Coleman mobile hjem ovn er spesielt designet for å bli installert i en produsert hjem. Det er en innfelt enhet, noe som betyr at den er installert i et rom med en fordypning, eller i et åpent område. Hvis du installerer en av disse ovner, være oppmerksom på at plasseringen av apparatet påvirker varmeutviklingen distribusjon av enheten. Luftsirkulasjon og sikkerhet bør vurderes før du bestemmer deg for hvor du vil installere ovnen

Installasjon Beliggenhet

The Coleman varme ovn er en innfelt , ventilert enhet så det må plasseres så nær midten av mobile hjemmet som mulig. I denne posisjonen, vil ovnen mest tilstrekkelig varme i hjemmet. Det gir mer luftsirkulasjon rundt enheten, som bistår i sin drift, ettersom ovnen krever luft for å fungere. I tillegg er varmen bedre fordelt over hele hjemmet, og mer varme blir beholdt. Plassering ovnen ved siden av veggen resultatene i varmetap gjennom veggen selv.

Hvis hjemmet ditt har en som deler eller i separate rom, plassere varmeren nærmere soverommene. Dette sørger for mer varme i nærheten av soverom og bidrar til å varme disse områdene, som er atskilt fra de viktigste hjemmet.

Installere i en dør eller Closet

The Coleman Ovnen må ikke monteres inne i et skap eller dør. Dette hindrer riktig sirkulasjon av luft rundt enheten. I tillegg produserte varmen vil reflektere ut av veggene og døren til skapet. Enheten er ikke laget for å koble inn en ventilering system. Varmen som produseres er ambient og stråler direkte fra ovnen. Plassering innsiden av alle lukkede struktur vil begrense sin evne til å skikkelig varme hele mobile hjem. Hvis mobilen din hjemme har et skap område eller en som deler plasser ovnen på hver side i stedet for i skapet selv.

Installasjonen krever minst 14-1/2 tomme av bredde og 7-1/2 inches av dybde for riktig montering. Selv om et skap vanligvis har så mye plass, installere ovnen inne i et skap årsaker to problemer: det reduserer strømmen av varme og luft rundt anlegget, og det presenterer en brannfare

soverom

Coleman ovner bør ikke være. plassert på innsiden av en enkelt soverom fordi varmen vil være begrenset til den aktuelle plassen. Hvis du har flere ovner og ønsker å installere en i hvert soverom, vurdere å velge mindre størrelse ovner i hver. En Coleman mobile hjem Ovnen er laget for å varme en hel produsert hjem. Ovnen vil produsere for mye varme for enkeltrom.

sykdom

· hvordan å feste trommelen på en Amana tørketrommel
· hvordan å behandle sjokolade flekker
· hvordan å reparere tabellen drop-leaf støtter
· hvordan å polere aluminium metall
· hvordan å ikke kle en liten jente i rosa
· hvordan du feilsøker en Frigidaire fdl25p1
· smertelindring for steinbit svir
· hvordan å stoppe rotter på loftet
· hvordan å feste hjul
· kan du vaske en tørr ren bare dyne?