hvordan å holde et rent kjøkken med rotete roomates

Affording ditt eget sted kan være nesten umulig, og derfor alle har som roterommet mate historien. Det verste med å ha roomates uansett hvor godt du passer sammen er hva som skjer på kjøkkenet. Alle spiser i det og ingen ønsker å rengjøre den. De fleste tror at hvis de forlater rotet det vil magisk reise bort akkurat som det gjorde da de bodde hjemme med mamma. Her er noen tips for å holde kjøkkenet fra å bli en avgrunn av mat født sykdom

Du trenger:. .
Kamera
Computer.
Regneark.
Safe.


en.
Ikke bli motløs med denne forpliktelsen. Making retter er enkelt og rengjøring tar mye lengre. Dette er ikke noe som vil skje over natten, men bare hvis du kan få alle til å samarbeide.
To.
Prøv et møte med roomates for å diskutere problemet. Dette betyr ikke vanligvis arbeider, men på off sjansen kan du leve med omsorgsfulle mennesker kanskje de vil høre. Vær klar for trinn tre.
Tre.
Hvis skittent serviset er tilbøyelige til å bli pæling og de tilhører deg, da har du til mange retter. I stedet for å bli renset de blir dratt ut av skapene, og lagt til i bunken. For å korrigere dette fjerne nok av retter fra kjøkkenet og boksen dem et sted. Dette vil bety mindre søl.
Fire.
Ta en klesvask markør og merke et par boller, glass og tallerkener med dine initialer. Hold dem på rommet sammen med noen sølvtøy i en boks. Vask etter hver bruk og avkastning. Dette er kun nødvendig hvis det er veldig dårlig i det.
Fem.
I rotete kjøkkenet stammer, vil folk gå langt nok til å laste oppvaskmaskinen og kjøre den. De vil imidlertid ikke tømme den og sette dem bort. Som et resultat av rettene vil fortsette å hope og skitne tallerkner vil få mikset i vaskemaskinen med den rene. For å forhindre dette, merket tømme vaskemaskinen inn i en stor pappeske "sette bort". Dette for å få oppvaskmaskinen brukbare for å hindre søl oppbygging. Sette noen av disse bort deg selv slik at du ikke vil være en hykler.
6.
Vasken. Jeg har ikke kommet opp på et svar til vasken. Når det er potter fulle av stillestående vann ingen inkludert deg vil berøre den. Hvis de er dine rene dem. Ellers går banke på dører, fordi sjansene er dens fulle av ekle bakterier og kommer til å stinke. Hold gummihansker hendig for den som går inn der fordi det skal være stygg.

Tips og advarsler


  Prøv å finne fredelige løsninger på parabolen problemet og prøver ikke å mister det   Når det dårlig får lage en "alle mann på dekk" kjøkken rengjøring dag. På den måten alle er ansvarlig.   Stress betydningen (uten roping) for å holde den jævla vasken ren, når sitt brutto sine ubrukelige og en stinkende problem.   Hvis ingen løsning kan bli funnet, dele opp rettene satte alle sine navn på dem og plass i eget låst skap. Så alle er individuelt ansvarlig inntil leieavtalen er opp.

sykdom

· hvordan å unngå tette søppel salg
· hvordan sette en bereder termostat for energisparing
· den beste måten å drepe midd i et hus med barn og kjæledyr
· tre pelletskaminen monteringsanvisning
· hvordan å leie en shampooer
· Hjemmelaget grønn renseløsning
· hvordan å tørre klær fort uten tørketrommel
· hvordan du rengjør klar akryl
· hvor å fjerne rødvin flekker fra teppet
· Slik Refinish weathered teak for å opprettholde fargen