hvordan du rengjør enduro semsket

Selve navnet på Enduro Suede er svært misvisende. Enduro Suede er ikke en type skinn eller semsket stoff i det hele tatt, det er en microfiber stoff som brukes oftest til å lage møbler som sofaer og lenestoler. Mikrofiber kan være svært følsomme for vann flekker og fuktighet på grunn av sin absorberende overflate, slik at rengjøring kan bli litt vanskelig når du ikke kan bruke bare vanlig såpe eller vann. Men det finnes måter du kan rense denne typen stoff

Du trenger:.
Støvsuger
. Myk hvit klut eller håndkle.
Mildt rengjøringsmiddel.
Vann.
Hårtørker.
Lysol Cleaner eller isopropanol.


en.
Vakuum din Enduro Suede møbler med myk børste til en støvsuger. Bruk mindre vedlegg dersom det er nødvendig å komme inn i vanskelige områder. Støvsuging vil fjerne mye av støv og skitt, og regelmessig støvsuging kan bidra til å hindre behovet for storskala rengjorde.
To.
Bland kaldt vann med en til to dråper mildt oppvaskmiddel , slik som Dove eller Dawn. Sug hjørnet av en hvit klut eller håndkle i renhold løsning og vri den ut grundig, kluten skal være fuktig, ikke våt.
tre.
Gni en del av de Enduro Suede gangen med kluten. Hver gang du må våt klut, må du huske å vri den ut slik at det er fuktig, men ikke våt. Når du er ferdig med rengjøring hver del, umiddelbart blåse den tørr med et hår tørke for å unngå vann flekker.
Fire.
Fjern flekker med lys anvendelser av Lysol Cleaner eller isopropanol. Gjelde på samme måte som vann og såpe, bruker så lite rensemiddel som mulig. Utslette flekker med en ren hvit klut, aldri gni, fordi dette kan føre til at flekken til å arbeide dypere inn i stoffet.

Tips og advarsler


  Følg alltid produsentens instruksjoner gitt til deg eller skrevet på en tag om rense Enduro Suede.   For vanskelige flekker som synes umulig å fjerne, ta kontakt med produsenten, som kan være i stand til å forsyne deg med en spesialisert renere for din Enduro Suede.

sykdom

· fakta om edenpure luftfilter systemer
· hvordan å bygge en pvc stol
· hvordan lagre energi med klimaanlegg og varmere
· hvor å fjerne mugg fra etsing
· kostnaden sammenligning mellom en oljebrenner og propan ovn
· problemer med en John Deere snøfreser
· hvordan du rengjør sterling sølv med sitronsaft
· hvordan du kan beskytte deg mot dødelige insektsbitt og-stikk
· boblebad kjøleskap problemer
· hvordan du velger plissert luftfiltre