Natt Symptomer på Asthma

Asthma er en kronisk sykdom som er preget av blokkering og innsnevring av luftveiene. Denne tilstanden er forårsaket av mange triggere, og symptomene er ofte verre om natten. Merkbare symptomer

En av de mer åpenbare symptomer som astma er blusser opp er overdreven hoste. Følger med en hoste er vanligvis tungpustethet, som er en plystrende lyden du hører når du puster. Tetthet i brystet og kortpustethet er andre symptomer. Mange nattlige astma lider våkner gisper etter luft.
Subtile symptomer

Rastløshet er en subtil natta symptom på astma. Det er vanskelig å få en god natts søvn når pusten blir arbeidskrevende, noe som er grunnen til at trøtthet og humørsvingninger er vanlig med nattlige astma lider.
Årsaker

Astma har en tendens til å bli verre om natten fordi luftveiene lukke eller begrense mer så når du ligger nede. Potensielle innendørs allergener kan også fungere som triggere. Noen av de verste synderne inkluderer støvmidd, fjær og kjæledyr dander. Hvis du er usikker på hva du er allergisk mot, kan du besøke en allergolog og få testet.
Prevention

å forebygge astma bluss-ups om kvelden, støvsuger huset ditt og kjøre en luftrenser mens du sover. Det er også mange typer sengetøy beskyttere for å hjelpe med støvmidd og andre nattlige allergener. Ikke la ditt kjæledyr til å sove på sengen eller på rommet ditt.
Behandling

Hold en hurtigvirkende inhalator på hånden for eventuelle nattlige nødhjelp. Legen vil trolig foreskrive dette for deg. Hvis du finner ut at du bruker dette mer enn to ganger i uken, snakke med ham om andre forebyggende medisiner, som steroid inhalatorer eller allergi piller.

helse

· Frivillige Mastectomy
· Hvordan Vekttap skiller mellom menn og kvinner 
· AIDS Denialism: Truth Or Myte 
· Behandling av hypotyreose 
· A Secret løsning på overgangsalder 
· Hva vi bør vite om LASIK Eye Surgery? 
· Rimelige måter å spise Healthy
· Kvinne Fertility Cycle og uregelmessig menstruasjon Hjem Behandling 
· 2 Foods å unngå hvis du ønsker å miste vekt 
· Innlegg Construction Renhold