Hva er allergivennlig Wood?

When du tenker på allergi utløser, har du sannsynligvis tenker på pollen og å være utendørs. Noen av de verste triggere for allergi kan bli funnet inne i et hus, skjønt. Hvis du har allergi, gjøre endringer i hjemmet ditt, som å bruke allergivennlige tre, kan hjelpe deg å redusere allergisymptomer. Har Spark dette en ide?
Hypoallergenic Wood

Hypoallergenic tre er tre mindre sannsynlighet for å forårsake en allergisk reaksjon enn standard tre eller andre materialer. Allergivennlige betyr lavere eller mindre allergifremkallende, det garanterer ikke at det er allergen fri. Cork, en tre tatt fra den indre bark av en kork treet, er spioneringen som en allergivennlig tre valg. Den kan installeres uten bruk av lim, som øker sin attraktivitet fordi lim kan inneholde allergener og irriterende kjemikalier.
Bruker

Cork er oftest brukt som en allergivennlig alternativ for tregulv. Tepper tiltrekker seg og holder på vanlige allergener som for eksempel støv og kjæledyr dander. Støvsuging vekker allergener opp i luften, faktisk øker risikoen for at noen opplever en allergisk reaksjon. Kork fritar ikke mange allergener, men også ikke holde på dem slik teppe gjør. Dens lave statisk overflaten avviser faktisk støv og pels. Fuktig mopping en kork gulv fjerner allergener stedet for å spre dem rundt hjemmet ditt.

Ulemper

FDA regulerer ikke bruk av begrepet hypoallergenic når det kommer til produkter, inkludert tre og kosmetikk. Et selskap kan annonsere at tre er hypoallergeniske, men det er ingen standard til hvilken det er sammenlignet med. Tregulv krever regelmessig rengjøring og vedlikehold for å holde dem ser fin. De kan være dyrt å fikse hvis skadet av kjæledyr klør, sko skraper eller riper fra møbler. Installere allergivennlige trevirke vil ikke fjerne alle allergener fra hjemmet ditt, det bare bidrar til å hindre dem fra stikker til gulvet
Andre hensyn
p Hvis du er på utkikk etter andre alternativer. for ditt hjem gulv som vil bidra til å avlaste allergi symptomer, bør du vurdere naturlig linoleum. Den er konstruert av sagflis, olje og pigmenter. Det tiltrekker seg ikke allergener, og er lett å rengjøre. Det gjør et bedre alternativ for bruk i bad fordi det står opp til vann eksponering bedre enn tre. Redusere antall knickknacks i hjemmet ditt, og erstatte stoppede møbler med tre eller plast valg, og ikke å ha kjæledyr som katter eller hunder kan alle redusere mengden av allergener i huset.

helse

· Fordelene ved graviditet massasje 
· Vil fiskeolje kosttilskudd virkelig gi fordeler for helsen din? 
· Hva Foods påvirker rosacea? 
· Madras Joint Replacement Center: Hvor Boomers går for Knee Surgery 
· Bruk av Barlind Sap
· Smog Hazards å People
· 4 måter å forhindre håravfall 
· Generell Back Pain Informasjon 
· Soul bestillinger 
· De negative effektene av Ionizers