Tegn og symptomer på graviditet 7 dager etter eggløsning

Kvinner kan avgjøre om de er gravide så tidlig som de første syv dagene etter eggløsning. Selv om det er i de tidlige stadier av svangerskapet, kan mange kvinner identifiserer noen spesifikke tegn og symptomer. Ikke alle kvinner svare på graviditet på nøyaktig samme måte, slik at det kan være mange forskjellige tegn og symptomer til stede på samme tid. Kvalme

Kvalme og oppkast er et svært vanlig symptom på tidlig i svangerskapet og er forårsaket av stigende og svingende nivåer av hormoner. Når gravide kvinner opplever symptom, er det referert til som morgenkvalme, og i motsetning til sitt navn, kan det oppstå på alle tider av dagen. Morgenkvalme kan komme i milde eller ekstreme former og kan føre til dehydrering.
Fatigue /utmattelse

trøtthet og utmattelse er blant en av de vanligste symptomet på graviditet hos kvinner etter de første sju dagene av eggløsning. Økningen i tretthet er normalt mer økte i første trimester av svangerskapet på grunn av kvinners kropper produserer ekstra blod som brukes til å gi næring og oksygen som er nødvendig for å utvikle fosteret, noe som resulterer i økning av arbeidet til hjertet.

ømme bryster

Enhver tidlig tegn på graviditet som kan synlig sett og følte sju dager etter eggløsning er hovne og ømme bryster. Bryst hovne opp og bli følsomme for berøring på grunn av økningen flyt i blodet og utvidelse av brystvev til den nylig forming melk kanaler. Prikking og bankende følelser kan føles, samt en økt ømhet til brystvorten.

helse

· Misoprostol & Side Effects 
· Slik skaffer en TRICARE Medical henvisning 
· Alzheimers Prevention Med Ibuprofen 
· Om Foods høy i jern 
· Long - Term Effekter av Nexium 
· Hva En Atlanta Audiologist kan gjøre for deg 
· Hvordan finne den beste Hjem Microdermabrasion Kit For Acne 
· Når du finner en ny lege? 
· Hva er årsakene til lavt antall hvite blodlegemer i kattedyr? 
· Hvordan behandle Scleroma