Når du finner en ny lege?

Realisering at du må finne en ny lege ikke ofte kommer lett. Du har satt din lit til noen og har vært svært sårbar foran ham. Men en lege som ikke respekterer deg eller gi deg den tiden du ber om behov for å bli forbigått på jakt etter noen bedre. Ingen historie

Hver avtale du noen gang har hatt med legen din må bemerkes og husket i alle fremtidige besøk. Hvis legen ser på alle besøkene dine som en engangs hendelse, er han ikke følge din historie og kan være mangler ting en mer proaktiv lege ville fange.
Rude Doctor, nærhet

Når du går inn i legens kontor for en sjekk, må du bli behandlet som familie. Hvis de ansatte eller legen selv er frekk mot deg og doesnt beklager hvis du si ifra om det, gå din egen vei.
Ingen Utenfor Forskning

Nesten alle som har symptomer på noe vil slå det opp på internett og skrive ut research før du besøker legen sin. Legen må forstå dette og være villig til å se på utenfor jobben. Tross alt, du vet symptomene dine best og har i alle fall gjort jobben enklere, nå har han en konkret liste over dine symptomer. En lege som nekter å se på utsiden forskning eller ser det som diverse kvakksalveri er ikke verdt tiden din.
Uten hjelp utenfra
p Hvis legen din ikke aksepterer noen av din utenfor forskning, sjansene er han vil ikke vil godta noen utenfor meninger fra andre leger eller spesialister. Videre kan han ikke selv ønsker å henvise deg til en annen spesialist, selv om du kanskje trenger hjelp. Dette er absolutt farlig og uakseptabel.
Du er ikke virkelig syk

Annet enn arrogant eller uhøflig lege, det verste av alt er en som ikke egentlig lytte til deg. Han kan tro noe er galt med deg og at du er bare en klager. Hvis legen skjærer du av midt i en setning, sender deg hjem uten noen tester eller forklaringer, eller tilskriver alle dine symptomer til alder, stress eller hormoner, er det på tide å bryte den av og finne en ny lege.


helse

· Hvordan å miste mye fett Fast 
· Slik Cure Eksfoliativ Cheilitis 
· Tips for Muscle Ache Relief 
· Hvordan Følg en Sjamanisme Lifestyle 
· Gode ​​lite karbohydrater å spise 
· Musikk for Healing og avslapping 
· Vet du hvor viktig kosten ernæring er? 
· Influensa Virus Definition 
· Om intern rensing dietter 
· Slik finner du ut en Due Date Fra en dato Conception