Definisjon av et fiberrikt kosthold

De fleste amerikanere ikke får nok fiber i kosten, og dermed de lider av kronisk forstoppelse og andre fordøyelsesproblemer, er overvektig, har høyt kolesterol og ellers er usunn. Deltagelse i en livsstil som fremmer en diett høy i fiber kan hjelpe disse og mange andre plager. Hvor mye

The American Dietetic Association anbefaler at voksne får 20-35 gram fiber i sitt kosthold per dag. High-fiber dietter omfatter forbruk av 35-45 gram fiber hver dag.
Funksjon

High-fiber dietter brukes for å administrere vekt, kontroll sult og lette forstoppelse og fordøyelsesbesvær. De kan også hindre tilstander som divertikulitt og kan bidra til å redusere kolesterolet.
Foods

å få mest mulig fiber, spise mye frukt og grønnsaker, hele korn og bønner. Disse matvarer bør forbrukes minst flere ganger i uken - selv om hver dag er best for den høyeste fiber diett
Supplements
p Det er mange supplerer tilgjengelig på. markedet for å øke daglige fiber inntaket. Det er tabletter, piller eller wafere som kan tygges eller svelges og pulver som kan legges til mat eller drikke.
Warning

Et fiberrikt kosthold er ikke en behandling for noen alvorlig medisinsk tilstand. Alltid konsultere en lege med medisinsk bekymringer og spørsmål, og før du starter en ny diett diett.

helse

· Hvordan kjøpe en New Body 
· De fleste amerikanere virkelig trenger helseforsikring? 
· Råd Om Falling in Love Med et Fanger 
· Andel Tenåringer som røyker i skolen 
· Hvordan leve med en syk forelder 
· Hva er Boston Medical Group 
· Far infrarød RAYSbenefits Of The Biomat Med laveste pris på nettet 
· Hva er behandlingen for kløende ører? 
· Hvordan føles kjemoterapi Like? 
· Lettelse for Sharp Breast Pain