Fibroid behandling

fibroids er ganske vanlig hos kvinner i fertil alder og kvinners helse er viktig forklarer at anslagsvis 30 prosent av disse kvinnene er diagnostisert med store fibroids som forårsaker problematiske symptomer. Mange kvinner som utvikler fibroids finner ut at de har andre familiemedlemmer som har blitt diagnostisert med fibroids, også. Metoder for å behandle fibroids varierer og er avhengig av naturen av fibroid og legenes funn. Hva er en Fibroid?

Fibroids er også referert til som myomas eller leiomyomas og er sjelden kreft. Fibroids utvikles i livmor fôr og kan være så liten som en ert eller like stor som en grapefrukt. Ifølge University of California San Francisco, er det flere forskjellige typer av fibroider, submukosal (ekspandere fra veggen av uterus), intramural (utvikle seg inne i livmorveggen), subserosal (vokse utover fra livmorveggen) og pedunculated (feste til veggen av livmor med stilken-lignende strukturer).
Overvåking

For noen kvinner produserer en fibroid ingen symptomer eller varseltegn som er anbefalt av sin eksistens . I dette tilfellet vil mange leger anbefaler en innledende periode med se og venter. I løpet av denne tiden, er fibroid vanligvis måles og overvåkes for å avgjøre hvorvidt fibroid vokser eller produsere bekymringsfulle symptomer. I boken "Hva legen din kan ikke fortelle deg om fibroids: nye teknikker og terapier-Inkludert Gjennombrudd Alternativer til Hysterectomy," forfatter Scott C. Goodwin forklarer at overvåkning er foreslått i tilfeller der symptomene ikke trenger umiddelbar behandling. Faktisk vil noen pasienter opplever at utbruddet av overgangsalder bringer lindring, og tilhørende hormon nivået synker føre fibroids å krympe.

Pharmaceutical Behandlinger
p Det finnes flere forskjellige typer medisiner som en lege kan bruke for å behandle fibroids. Imidlertid vil anvendelse av en farmasøytisk behandling ikke fullstendig ødelegge eller eliminere fibroid. Målet med farmasøytiske behandlinger er å krympe fibroid og lindre symptomer. En Gn-RH antagonist som Lupron er ofte brukt for å stoppe menstruasjon syklus og krympe skjoldbruskkjertelen. Dessuten kan prevensjon medisiner og hormon kosttilskudd som progestin og Danazol også være foreskrevet. EhealthMD.com forklarer at farmasøytiske behandlinger er kun for kortsiktig bruk. Hvis fibroid vekst fortsetter når medisinen er stoppet, kan annen behandling være nødvendig.
Kirurgiske prosedyrer

kirurgiske prosedyrer for å behandle fibroids er valgt i henhold til størrelse, mengde og alvorlighetsgrad av symptomer assosiert med diagnostisert fibroids. For store fibroids som forårsaker alvorlige symptomer, er en hysterektomi eller myomectomy utført. Den hysterektomi omfatter fjerning av livmoren, og en myomektomi holder livmoren i takt, men fjerner de fibroider. Andre kirurgiske metoder som kan brukes er myolyse, en prosedyre som bruker elektrisk strøm til å krympe fibroid og "fokusert ultralyd kirurgi" som InSightec rapporter som en metode som er non-invasiv og gjort på poliklinisk basis, ved hjelp av høyfrekvente lydbølger å ødelegge fibroid.
The Bottom Line

Sunn Women.org avslører at av alle prosedyrer tilgjengelig for behandling av fibroids, er hysterektomi den eneste som er 100 prosent pålitelig. Det er imidlertid også den mest invasiv prosedyre og bærer har størst risiko. Hver medisinsk tilfelle er individuelt basert og det er til syvende og sist opp til kvinnen å bestemme hvilken prosedyre som er riktig for henne. Dette vil kreve en full avsløring og beskrivelse av hver prosedyre og innspill fra en klarert gynekolog.

helse

· Kvalifisering for Medicare Savings Planer i South Carolina 
· Behandling for Acerbated Astma grunn av en forkjølelse 
· Hva er årsakene til overdreven buk fett? 
· Hvorfor Appliance Plugger Få bruke Hot? 
· Hvordan vite hvor mange uker langs en graviditet er 
· Er Low Blood Sugar farlig? 
· Laser Eye Surgery Fordeler og ulemper 
· Hvordan å donere egg i Allentown, Pennsylvania 
· Heteslag rettsmidler 
· The Moth Effect