Behandling for Acerbated Astma grunn av en forkjølelse

Selv om ikke alle forkjølelser resultat i acerbating astma, er om lag 80 prosent av alle acerbated astma tilfeller hos barn forårsaket av en vanlig forkjølelse virus. Når du har astma, luft passasjer i lungene overreagerer på allergener, irritanter og infeksjoner --- inkludert virus. Som med alle astma trigger, infeksjoner føre til at luftveiene til å skille ut stoffer som forårsaker betennelse og overflødig slim. Compounding problemet, kan virus formere lettere i lungene rammet av astma enn hos friske lunger. Astma kan være dødelig, så når tilstanden er acerbated uansett grunn, inkludert en kald virus, må symptomene være umiddelbart behandlet. Heldigvis, det store flertallet av virus som forårsaker en kald kjøre sine kurs på mindre enn en uke, så så lenge de astmasymptomene er under kontroll, den kalde bør avta sammen med astmatiske episode. MDIs og nebulizers

Intervention medisiner inkluderer en avmålt dose inhalator med en ventil komponent for å holde astma medisiner. Denne enheten er også referert til som en MDI. En inhalator benyttes ved jevne mellomrom for å bidra til å åpne bronchial luftrom. Behandling for yngre barn innebærer vanligvis ved hjelp av en forstøver å administrere de samme medikamentene. Den vanligste medisinen som brukes i både MDIs og nebulizers er Albuterol, også kjent som salbutamol.
Corticosteroids

kortikosteroider kan være foreskrevet ved utbruddet av en forkjølelse, så snart så tidlig kalde symptomer, for å hindre astma fra acerbating. Kortikosteroider arbeide for å kontrollere Airway betennelse. Disse kan være foreskrevet i både pille og flytende form.
P Hvis pasienten har en historie med akutte astmaanfall som krever sykehusinnleggelse som følge av en forkjølelse, kan kortikosteroider forskrives for bruk med en MDI eller forstøver, og brukes som et forebyggende tiltak under varigheten av den kalde og influensasesongen.
behandle den kalde

Mens det er ingen måte å øke hastigheten på tempoet i en kald, finnes det måter å ta vare på deg selv slik at symptomene ikke forverres og føre til at luftveiene til å reagere og dermed acerbate din astma.

Dette inkluderer å få nok hvile og væske, og muligens ta over- the-counter kulde rettsmidler dersom legen OKS det.
bilder Betale hensyn til astma symptomer

Mens mange lider av astma er dyktige til å holde lavt nivå symptomene i sjakk, det er viktig å følge nøye for eventuelle tegn på at astma brakt videre av en forkjølelse ikke er acerbating med en hastighet som raskt kan komme ut av kontroll.

Metoder for å gjøre dette er å ta umiddelbare tiltak når symptomene som hoste , tungpustethet, oppstår innstramming av brystet eller kortpustethet. Disse skiltene krever en diskusjon med legen din som trolig vil resultere i en kortsiktig medisiner justering. Rask handling fra din side kan holde en mild astma angrep fra å bli alvorlig.

Hjelp av en peak flow meter for å overvåke luftstrømmen er en annen måte å identifisere tegn på at en astma angrep er på vei. Hvis peak flow synker, må du kontakte lege umiddelbart for å justere medisinering. Denne rask handling kan også holde et alvorlig angrep på armlengdes avstand.
Unngå at kald skjer i første omgang
p Hvis du klarer å hindre fanger forkjølelsesvirus, astmaen din vil aldri få sjansen til å blusse opp. Cold forebygging er arbeidsintensiv, men relativt enkelt. Det inkluderer hyppig håndvask (spesielt før måltider), unngå folk som er syke med forkjølelse under kalde og influensasesongen, og unngå å berøre din munn, øyne og nese så mye som mulig, siden det er der kalde bakterier inn i kroppen for å gjøre deg syk.

helse

· Hvordan Sammenlign Prescription Drug Planer 
· CLA Supplement Information 
· Hvordan du rengjør nesen 
· Lårarterien Aneurisme Symptomer 
· Exploring The Diet For IBS 
· Slik Spot fordøyelsesplager 
· Effektene av lav Serotonin hos barn 
· Hvordan å miste vekt som en modell 
· Virkningene av Mainstream Røyking på Teens 
· Hva er Subutex brukes til?