Hvordan å rehabilitere en Hamstring skade

Hamstring skader er en vanlig kilde til smerte og skade for utøverne. Basert på en mangel på oppvarming, tretthet og manglende fleksibilitet mange profesjonelle sports-spillere takle skaden regelmessig. I stedet for å lage en legetime, er taktikken mange forsøk uvitenhet, noe som fører til repetisjoner skader og ett skritt nærmere til førtidspensjonering. Du trenger:
Kjøleelementer
Elastiske bandasjer
Krykker
Medisinering (valgfritt)
Fysioterapeut
Svømmebasseng
Wall eller dørkarm (valgfritt)
Tylenol
Vis flere instruksjoner
en

se en lege så snart som mulig, og søke etter en riktig diagnose før forutsatt noe. Sammen med en fysisk eksamen, leger har to andre alternativer for å undersøke skaden før de bestemmer omfanget av tåre:. Røntgen og Magnetic Resonance Imaging (MRI)
2

starte behandling umiddelbart for å gjenopprette muskel funksjon gjennom hvile, is, kompresjon og høyde (RICE) for en uke. Du kan hvile ved å unngå sportsaktiviteter og noen ganger gjennom krykker eller splinting. Is området i 20 minutter, fire ganger om dagen. Hvis skaden er alvorlig, må du være immobile for 1 til 5 dager og heve musklene til å kontrollere ytterligere hevelse.
3

Ta smertestillende medikamenter når smertene kommer til å bli for mye. Leger recommendtaking nonsterodial anti-inflammatoriske medisiner som aspirin, ibuprofen eller Naproxen for å lindre smerten.
4

Begynn fysioterapi trening med eller uten, en fysioterapeut. Denne fasen tillater trening gjennom smerte-fri submaksimal isometrics, basseng terapier og overkroppen øvelser. Bruk en vegg eller en dør ramme for å bidra til å balansere mot. Du må utføre øvelser i 3 sett fra ulike kneet vinkler i trinn på 20 grader, holder dem i 5 til 15 sekunder.
5

Tren muskler ved å styrke omfanget av bevegelse (ROM) for hamstring gjennom gradvis trening. Når ROM avkastning, kan terapi utvikle seg til trening med en sports spesifikk trening for å redusere risikoen for re-skader.
6

Lær å innlemme en varm-up rutine inn i en daglig øvelse for deg selv som en enkeltperson, eller for laget. Bære en klokke og tid er det å inkludere bestemte tider for pauser.

helse

· Hvordan forbedre Circulation å redusere flass 
· Definisjon av genogram 
· Hva er fordelene med Biofeedback? 
· Food Safety Råd, tips og statistikk. 
· Neodymmagneter for Health 
· Hvordan bli kvitt kviser 
· Typer av nasal splinter 
· Forskjeller mellom kald og varm Komprimer 
· Normal Ranges of Blood Test Results for Kolesterol 
· Behandling for utflod etter livmorhalskreft Cancer