Forskjeller mellom kald og varm Komprimer

Varme og kalde terapi har vært et effektivt verktøy for forvaltningen av smerter og betennelser, og som middel til å hjelpe til med healing i århundrer. Hot Komprimer

Hot komprimerer eller varme terapi er en metode som brukes for lindring av kroniske smerter eller skader problemer med ingen betennelse eller hevelse. Det er også en effektiv måte å avlaste muskulær tetthet. Hot komprimerer øke blodtilførselen til området og kan øke elastisiteten i muskler og bindevev rundt leddene, og dermed minimere stivhet og smerte, og forbereder musklene til å arbeide mer effektivt.

Anvendelsen av en varm komprimere bør ikke være lenger enn 15 til 20 minutter av gangen. Fuktig varme penetrerer mer effektivt enn tørr varme. For å sikre at temperaturen holder seg varm brenner ikke, bør en beskyttende håndkle lag brukes mellom huden og varm komprimere.
Når ikke å bruke varm komprimere

Hot komprimerer er anbefales ikke for akutte skader der betennelsen eller hevelse er til stede. Andre hensyn inkluderer slike ting som hjertesykdom, diabetes, perifer vaskulær sykdom og åpne sår. Før du forsøker å bruke en varm komprimere, ta kontakt med din fastlege for å minimere risikoen for eventuelle bivirkninger.

Kaldt omslag

Cold komprimerer eller kalde terapi er en effektiv måte å redusere betennelse eller hevelse i en akutt skade. En akutt skade innebærer symptomer som kommer på raskt, vanligvis fra en enkelt aktivitet eller skade, som kan vare i opptil tre dager. Bruk av is eller kalde omslag constricts blodårene og reduserer smerter og betennelser. Kalde kompresser er også et effektivt verktøy for å bekjempe kroniske smerter og skader problemer, spesielt etter aktiviteter.

Anvendelsen av en kald komprimere bør ikke være lenger enn 15 til 20 minutter om gangen. Reapplication bør brukes hvis symptomene fortsetter, men bare etter at huden er tilbake til normal temperatur.
Når ikke å bruke kaldt omslag

Kalde kompresser er ikke anbefalt før aktivitet som innsnevring av blodårene kan føre til ytterligere skade. Andre hensyn inkluderer slike ting som nummenhet og endret følsomhet ofte sett i slike ting som Raynauds fenomen og kalde hypersensitivities. Før du forsøker å bruke en kald komprimere, ta kontakt med din fastlege for å minimere risikoen for eventuelle bivirkninger.
Kontrast Therapy

Kontrast terapi er bruken av både kald og varm. Vanligvis anvendes i badene, og det skadde området neddykket i isvann og deretter umiddelbart inn i varmt vann. Teorien bak de kontrasterende temperaturer er at den hurtige utvidelse eller åpning etterfulgt av innsnevringen eller innsnevring av blodkar har evnen til å pumpe ut betennelse. Den samme effekten kan være produsert med en ispose og en varmepute. Denne formen for terapi bør ikke brukes med redusert følelse problemer, for eksempel nerveskader.
Forskjellen mellom varmt og kaldt Komprimer

Anvendelsen av varme eller kalde kompresser er en effektiv måte å håndtere smerte som følge av en skade. Vanligvis er kald eller is anvendt direkte etter skade. Heat er nyttig i behandling av kroniske problemer.

Når en skade er vedvarende, er det beste alternativet å ta kontakt med en kvalifisert medisinsk faglig, som din fastlege eller en lisensiert fysioterapeut, for å sikre behandling av Valget er den tryggeste, mest optimale valget for å redusere symptomene.

helse

· Hva er Gum Disease? 
· Slik Stop panikkanfall - Fire Grunnleggende puste triks 
· Herbal hormonterapi 
· Helseforsikring: PPO vs POC 
· Insanity Med Shaun T New Intense Beachbody Workout Fra Shaun T 
· Hvordan trene mens på en Full Body Cleanse 
· Hvordan bli kvitt etterp hodepine 
· Botemidler for vulva vestibulitt 
· Effekten av alkohol på hjernen 
· Hvordan diagnostisere Mild Skrumplever