Hvordan diagnostisere nevroendokrine svulster

nevroendokrine svulster oppstår fra celler som frigjør hormoner som svar på nevrale stimuli. De er mer formelt kjent som flere endokrine neoplasmas (Menn) og vanligvis oppstår i bukspyttkjertelen holmen celler og hypofysen. Nevroendokrine svulster er preget av hyperfunctioning av fremre hypofysen, bukspyttkjertelen holmer og parathryroid kjertler. De har også medullære skjoldbruskkjertelen karsinom (MTCS) og feokromocytomer. Følgende trinn viser hvordan diagnostisere nevroendokrine svulster. Instruksjoner
en

Observer de første symptomene av menns. Det vanligste symptomet er hyperparatyreoidisme, men noen pasienter kan presentere seg med Zollinger-Ellison syndrom først. Den gastrinoma kan forårsake magesmerter og diaré.
2

Forvent det kliniske bildet å være avhengig av hvilke hormoner blir utskilt i overkant. Hyperparatyreoidisme er assosiert med bein misdannelser og mild hyperkalsemi, fører til en glucagonoma hyperglykemi og en insulinoma forårsaker hypoglykemi. En hypofysetumor kan forårsake hodepine og visjon vanskeligheter, blant andre problemer.
3

Skaffe laboratorieresultater basert på den bestemte plasseringen av mennene. Hypofysesvulster føre til en vedvarende heving av somatotropin under en oral glukose utfordring. Insulinomer kan forårsake forhøyede konsentrasjoner av C-peptid, serum insulin og proinsulin. Et serum gastrin nivå større enn 115 ng /ml er konsistent med en gastrinoma.
4

Utfør Magnetic Resonance Imaging (MRI) og computertomografi (CT) for svulster i hypofysen og insulinomer etter de biokjemiske studier. Gastrinomer er best studert med somatostatin-reseptor scintigrafi (SRS), som er 70 til 90 prosent sensitive.
5

Undersøk mistenkelige celler histologisk. De forventede resultater er avhengig av den spesifikke kjertel som studeres, men de vil som regel vise en viss grad av hyperplasia.

helse

· Navy Diver Pusteøvelser 
· Colon Detox Diet For Kolon Rensing 
· Bioplar Disorder symptomer i Teens 
· Ozon terapi for HIV 
· Tre utrolige fordeler av Acai Berry Diet 
· Hvordan identifisere Narkolepsi 
· Hjelp Fight Respiratory Problemer med Horehound Herb 
· Hvordan å miste vekt Med Master Cleanse 
· Pain Relief Fra Mouth Thrush 
· Hvordan få Extension Back Into the Knee Etter en Total kneprotese