Hva skjer på en avtale med en Endodontist?

Stikkende smerter eller griner verke i en tann kan bety en rotfylling er nødvendig for å redde tannen og eliminere smerte. Endodontists spesialister på rotfylling og andre behandlinger arbeider med tann papirmasse, eller den levende bindevev og celler som kobles til kjeven og nerver. En endodontist vil søke å diagnostisere tannproblemer og foreskrive et kurs i behandling i håp om å redde tannen. Om Endodontists
Endodontists får omfattende opplæring for å behandle uvanlige tannproblemer.

Endodonti er en spesialitet anerkjent av American Dental Association for diagnostisering og behandling av rotfylling. Endodontists spesialisere seg i omsorgen for personer med uvanlige oral anatomi, inkludert de med smale eller blokkert tann kanalene. De må fullføre to år med utdanning og opplæring utover det som er nødvendig for å bli en tannlege.
Indikasjoner for endodontisk behandling
Inne i en tann er levende vev kalt massen.

endodontisk behandling er nødvendig hvis massen, eller en tann er myk, stue interiør, blir betent eller infisert. Venstre ubehandlet, fører denne smerte og kan føre til en abscess, noe som kan kreve fjerning av hele tannen. Endodontists kan fjerne innsiden av tannen, rense den og fylle den til å stoppe smerte og redde tannen.
Initial Endodontiske Oppnevning

En avtale med en endodontist vil trolig starte med en gjennomgang av pasientens situasjon samt relevant dental og medisinsk historie. Røntgenbilder vil bli tatt av området av interesse å se problemet og å begynne en plan for behandling. Endodontist vil utføre flere tester for å bestemme graden av problemet, og hvorvidt en rotfylling er nødvendig. Hun vil sjekke rundt tennene for å se om infeksjon eller betennelse har spredd seg. Til slutt, vil hun vurdere alternativer for behandling med pasienten for å avgjøre et kurs av handlingen.

helse

· Behandling for Neonatal Hyperbilirubinemi 
· Antibiotika for Infiserte Dog Bites 
· Canadian Gun Safety 
· Den grunnleggende strukturen av en cellemembran 
· Teenage Alcohol Abuse 
· Topp tre vanlige misoppfatninger om Fat Burning 
· Acid Reflux og bihuler 
· Slik bruker du 12 Step Program 
· Paramedic Opplæring i Irland 
· Fjerning av Kjønnsvorter: Det er ikke så enkelt som det synes å være