Alpha lipoic syre Fordeler

Alpha lipoic syre er en antioksidant som produseres av menneskekroppen. Antioksidanter operere ved å bekjempe frie radikaler, avfallsstoffer som er gjort når kroppen omdanner mat til energi. Frie radikaler forårsake celle skadelige kjemiske reaksjoner i kroppen, noe som gjør det vanskeligere for kroppen å bekjempe infeksjoner og forlater kroppen mer utsatt for leverskader og diabetes. Alpha lipoic syre er i stand til å hindre celleskader, eliminere farlige stoffer fra kroppen og bistå med vekst. Identifikasjon

Alpha lipoic syre er viktig for kroppen. Det er nødvendig for å produsere energi, og spiller en massiv rulle i den energi produserende strukturer av celler. Når det er ekstra alpha lipoic syre i kroppen, det fungerer en antioksidant (kroppen allerede produserer nok av det for sin grunnleggende funksjon). Forbruker kosttilskudd eller få alpha lipoic injeksjoner er begge måter å få et overskudd av denne syre i kroppen.
Age relaterte sykdommer

Alpha lipoic syre antas å forebygge og behandle mange sykdommer og lidelser knyttet til aldring, for eksempel hjertesykdommer, diabetes, slag, Alzheimers sykdom, Parkinsons sykdom, nedgang i muskelstyrke, hjernefunksjon, energi og immun mangler.

leversykdom

Alpha lipoic acid er nyttig ved kronisk hepatitt behandling, da det bidrar til å eliminere giftstoffer fra kroppen og også lindrer stress på leveren. Alpha lipoic syre er ofte brukt i forbindelse med selen og silymarin (mariatistel) for å behandle hepatitt C, som er en svært alvorlig form for hepatitt. Sammen med silymarin, har alpha lipoic syre også blitt brukt til behandling av Amanita forgiftning, (resultatet et meget farlig sopp).
Sykdommer det forskes

Flere sykdommer er tiden blir undersøkt for å forstå de faktiske fordelene som alpha lipoic syre kan ha på dem. Disse forholdene er humant immunsviktvirus (HIV), hjertesvikt, glaukom, multippel sklerose og katarakter. Alpha lipoic syre kan være nyttig for behandling av disse tilstandene.
Foods høy i Alpha lipoic acid

Noen matvarer som er gode kilder til alpha lipoic syre inkluderer brokkoli, biff , spinat, gjær, og ulike organiske kjøtt, som hjerte og nyre.

helse

· Hvordan få NPIP Certified 
· Om akuttbehandling for et akutt astmaanfall 
· Hva Varianter av MGF Er det og hvordan de skiller seg i sine handlinger? 
· Hvordan ta Antibiotika Effektivt 
· Hva er Tegn og symptomer på skjoldbrusk sykdom? 
· Hva er kinesisk Magnetic Suge Kopping? 
· Hvor snart kan man bli gravid etter Stoppe p-piller? 
· Hvordan finne en Health Clinic 
· Hvordan plukke ut en Crystal 
· Omfattende Care In Arabia