Amino Acid Therapy for Depression Angst

Kjemiske ubalanser av nevrotransmittere som serotonin, noradrenalin, adrenalin, GABA (GABA) og dopamin er ofte årsaken til depresjon og angstlidelser. Essensielle aminosyrer bidrar til å produsere de store signalstoffer som hjernen vår trenger. Aminosyre-terapi er en langsiktig løsning for å forbedre depresjon, angst og kjemisk ubalanse i hjernen. Nevrotransmittere og aminosyrer

Aminosyrer er forløpere til signalstoffer som vår hjerne trenger for å fungere skikkelig og holde seg frisk. Når våre aminosyre nivåer er skjeve, vi er mer sannsynlig å ha problemer fungerer, noe som kan føre til depresjon, angst og andre psykiske lidelser. For eksempel er serotonin en stor stemning regulator, en person opplever depresjon vil ofte ha lavt serotonin nivåer

Noen av de essensielle aminosyrene som kroppen vår trenger for å produsere serotonin og andre nevrotransmittere inkluderer tryptofan, kolin, tyrosin,. metionin, 5-HTP, fenylalanin, lysin, treonin, valin og leucine.
Urin Analyse

Aminosyre terapi for depresjon og angst begynner med en enkel urinprøve som er gjennomført i en medisinsk kontor eller hjemme. Urinen analysen vil måle mengder av signalstoffene som du har. Dette vil indikere hvilken nevrotransmittere og kjemikalier er oppbrukt, noe som gir grunnlag for de aminosyrene du trenger. Urin analyser er også gjennomført et par måneder etter aminosyre terapi har begynt for å overvåke nevrotransmitter nivåene og sørge for at behandlingen fungerer.
Bilder aminosyre kosttilskudd

Kosttilskudd med riktig mengde og dosering av aminosyrer som er nødvendig for å balansere nevrotransmittere bør vurderes av en medisinsk faglig. Å ta disse aminosyre kosttilskudd vil hjelpe produsere og etterfylle signalstoffer som hjernen din er kort på. Legen din vil bestemme en tidsplan for de aminosyre terapi kosttilskudd som må tas på en jevnlig basis. Pasienten bør følge denne planen for å forbedre depresjon og angst.

helse

· Hvordan Bli din egen personlige trener 
· Fjerne fôring rør 
· Hvordan Sammenlign fordelene med Ice and Heat på Muscles 
· Hvordan behandle en hoste bruke rå honning 
· Nyretumor 
· Hva tid er for tidlig å spise middag ? 
· Naturlig Halsbrann Forebygging 
· Lege Makeup Anbefalinger for Rosacea
· Hvordan bruke kosttilskudd for å forebygge periodontal sykdom 
· Hvordan vite om en Belly Bar Er Infectected