Myter om overgangsalder

Overgangsalderen er den perioden i en kvinnes liv når hennes periode stopper, kroppen hennes ikke lenger slipper egg og hun er ikke lenger i stand til å få barn. Det finnes en rekke misforståelser om symptomer og etterspill på overgangsalder. Sex

Etter overgangsalderen, kan kvinner fortsatt opplever seksuell opphisselse og engasjere seg i samleie. Mens det er sant at mange kvinner opplever vaginal tørrhet, smerte under samleie og en senket libido, kvinner kan bruke smøremidler og hormon kremer for å gjøre sex mer behagelige.
Levetid

Noen kvinner tror kanskje at menopause betyr at slutten av livet deres er nær. Selv om dette kan ha vært sant i det siste, som kvinner i 1900 bare levde for å være omtrent 48 år gammel, kvinner i dag lever ofte i sine 70 og 80-tallet.
Natural Phase

p Det er en misforståelse at menopause er bare en naturlig fase i en kvinnes liv. Etter overgangsalderen, kvinner kan ha større risiko for osteoporose, hjertesykdommer og kreft i tykktarmen, fordi kroppen produserer mindre østrogen. Kvinner må kanskje gjennomgå hormonbehandling, hvor de blir gitt medisiner med østrogen og progestin, før og under overgangsalderen.
Vektøkning og hukommelsestap

Ikke alle kvinner erfaring vektøkning eller hukommelsestap som følge av menopause. Kvinner ofte få noen vekt som de blir eldre, noe som kan forbedres gjennom 45 minutter eller mer med aerobic trening. De har ofte problemer med hukommelsen på grunn av nervøse lidelser eller stress, noe som kan forbedres gjennom en økning i søvn.
Depresjon

Selv om kvinner ofte opplever depresjon på samme tid som menopause, kvinner med en familie eller personlige historie med depresjon eller psykiske sykdommer er mer sannsynlig å oppleve depresjon. Depresjon kan behandles med antidepressive medisiner.

helse

· Astma Behandlinger for Småbarn 
· Litium bivirkninger på graviditet 
· Hvordan diagnostisere Alzheimers 
· Hvordan å miste vekt med en hjemmelaget Jenny Craig eller NutriSystem Diet 
· Mest effektive behandlingen for Resistent Vorter 
· Falciparum malaria Symptomer 
· Behandling av en uti med Cranberry Juice 
· Typer søvnforstyrrelser 
· Tegn og symptomer på Fybromyalgia 
· Enkle steg for Natural acne kontroll