Reglene omsorgsboliger Homes i North Carolina

Omsorgsboliger boliger, noen ganger referert til som multiunit assistert boliger med tjenester, kan huset så mange som 100 innbyggere. Omsorgsboliger programmene gir en rekke tjenester for å hjelpe beboerne med daglige gjøremål. Selv om de fleste stater har noen fellestrekk, i form av konsesjonstildelingen, har hver stat spesifikke krav. I Nord-Carolina, er det styrende organ for omsorgsboliger Division of Health Services forordning. Licensing

The North Carolina Division of Health Services forordning er ansvarlig for lisensiering og registrering av omsorgsboliger i tillegg til utstedelse og fornyelse av sertifiseringen for anlegget.
Opptak

omsorgsboliger boliger kan ikke akseptere personer med visse vilkår, for eksempel, tredje og fjerde grad sår, smittsomme eller luftbårne sykdommer som krever isolasjon, mage rør, ventilator behov og visse psykotrope medisiner uten en diagnose og omsorgsplan . I tillegg kan disse anleggene ikke akseptere personer som krever konstant pleie og de som trenger hjelp i fire av de sju områdene dagliglivets aktiviteter: spising, påkledning og avkledning, bading, blære og tarm kontroll, personlig hygiene, overføring og bevegelse.
Services

Ved opptak, må anlegget fullføre en vurdering innen tre døgn, en oppfølging vurdering innen tretti dager, og en årlig vurdering å sikre behovene til beboerne er oppfylt. Andre vurderingskriterier krav er avhengig av endringer i vilkårene for beboerne. Anlegget er ansvarlig for personlig pleie av beboerne, enten direkte eller gjennom en kontrakt med en tjenesteleverandør. Omsorg planer er også en forutsetning for anlegget. Blir
Dietary
Balanserte måltider kreves i omsorgsboliger

omsorgsboliger må gi tre måltider om dagen og en matbit. Hvis det er spesielle dietter foreskrevet av lege, må en registrert kostholdsekspert gjennom menyen plan.
Ansettelse og opplæring

En veileder eller administrator er nødvendig for å være i staben til enhver tid. Personlig pleie personale er nødvendig for å yte personlig pleie i 16 timer i løpet av de første to skift, og i åtte timer i løpet av tredje skift.

Du må være 21 år for å være administrator, har en klar bakgrunn sjekk, og møte minimum utdanning og arbeidserfaring. Ansatte (de som gir personlig pleie) og sykepleiere må fullføre det nødvendige antall timer på trening. Spesifikke krav til opplæring omfatter opplæring på insulin, HLR og begrensninger.
Overvåking
Omsorgsboliger er inspiseres årlig

lisensiert Sykehjem anlegget overvåkes av lokale Fylkesmannens sosiale tjenester. Etaten vil overvåke vare på beboerne i tillegg til den generelle kvaliteten på anlegget.

helse

· Oil Pulling Terapi & Diabetes 
· Årsaker til stamming og språkproblemer 
· Hvordan identifisere Hantavirus 
· Trinn til en pålitelig vekttap kirurgi 
· Tegn og symptomer på skade fra bulimi 
· Hvordan du raskt finne den beste Eye eksamen Expert 
· Definisjonen av Substance Abuse & Addiction 
· Bedsore Forebygging Cream 
· En introduksjon til Panic Disorder Symptomer 
· Hvordan spise Naturally