Karriere fleksibilitet med en doktorgrad i Pharmaceutical Sciences

En person med doktorgrad i apotek har mange karrieremuligheter. En farmasøyt kan jobbe detaljhandel og bak disken i en lokal stoff butikken. En farmasøyt også kan arbeide i et sykehus gi omsorg til pasienter, gir råd til medisinsk personell og opplæring i de nyeste pharmacueticals. I tillegg kan en farmasøyt være en professor i biologi eller kjemi. Retail
Pharamcists jobber ofte på lokale apoteker.

En farmasøyt kan velge å jobbe i et lokalt apotek. Disse apotek fylle resepter for allmennheten. Apoteket er ansvarlig for bestilling av medisiner og kontroll av legemidler i apotek. Apotek farmasøyter også rådføre pasienten i bruken av medisiner og mulige kontraindikasjoner som andre medisiner og matvarer.
Sykehus
Farmasøyter ofte finne et hjem i sykehus.

En farmasøyt kan arbeide på et sykehus, og blir ofte kalt en "hospitalist." Disse apoteket følger pasienter, utføre runder med legene. Dette er en form for klarte omsorg. Farmasøyter anbefaler medisiner og sikrer at samspillet av medisiner og doseringer er alle i beste interesse for pasienten. Sykehus farmasøyter også trene ansatte i de nyeste medisiner og deres bruk.
Universiteter

En farmasøyt som har en Ph.D. kan undervise på noen institusjon for høyere utdanning. Apoteket kan lære biologi, kjemi og en rekke pre-apotek kurs. Dessuten kan en farmasøyt valgte å gjøre forskning og være en stipendiat ved et universitet.
Regjeringen

farmasøyt på føderalt nivå råder i bruken av legemidler for den væpnede tjenester. Farmasøyter også rådføre når det gjelder folkehelse, smittevern, vaksinasjoner og bio-krigføring.

helse

· Alkoholrelaterte sykdommer 
· Årsaker til nattlige anfall 
· Hvordan avlaste Herpes Utbrudd 
· Ergonomi: sykehjem Løfte Policy & Prosedyrer 
· Terapi behandling for ulike sykdommer i Sydney 
· Hvordan unngå leggkramper 
· Symptomer på nerveskader i kneet 
· Hvordan du lindrer stress under svangerskapet 
· Sekundære Problemer med syre dårlig 
· Effekter av bronkial Inhalers på Breathalyzers