Medicare svindel og misbruk Lover

Medicare, den føderale helseprogram for eldre og funksjonshemmede, er en kostbar fordel. Ifølge Wall Street Journal, Medicare budsjettet for regnskapsåret 2011 foreslått i februar 2010 var ca $ 489 milliard. Med slike store tall er involvert, kan avfallet ikke kan ignoreres, og en del av dette budsjettet vil bli bortkastet på grunn av Medicare svindel. Medicare Rights Center, et nonprofit Medicare advokatvirksomhet og utdanning organisasjon, siterer at Medicare svindel koster den føderale regjeringen anslagsvis $ 16 milliard i året, øke kostnadene over hele linja. Fakturering svindel

Ifølge Medicare Rights Center, er det i strid med Medicare lov og regnes som Medicare svindel for alle leverandører til å begå fakturering svindel. Dette inkluderer fakturering Medicare for tjenester som Medicare mottaker ikke mottar eller for tjenester forskjellige fra hva den begunstigede mottatt. Det er også ulovlig for holdbar medisinsk utstyr leverandører til å fortsette å fakturere Medicare for noen holdbar medisinsk utstyr etter at betalingsmottaker har allerede brakt den tilbake til leverandøren.
Tjenesten Fraud

Det anses Medicare svindel når en leverandør bevisst utfører utenforliggende, medisinsk unødvendige tjenester for en pasient, for eksempel ekstra laboratorietester og røntgen, bare å fakturere Medicare og gjøre en fortjeneste.

Feilinformasjon
p Hvis en leverandør bevisst gir feilinformasjon til en pasient om Medicare dekning, er det også vurdert Medicare svindel. For eksempel, hvis en leverandør vet en prosedyre eller en tjeneste er ikke en Medicare-dekket prosedyre, men forteller pasienten at det er dekket, som regnes som svindel, ifølge Medicare Rights Center.
Marketing Bedrageri

markedsføring er en av de største områdene av Medicare svindel. Markedsføring svindel dekker begått av de som selger private Medicare planer, enten Medicare Advantage planer, Part D planer eller Medigap planer. Det regnes som svindel når disse planene bruker villedende taktikker for å få forbrukerne til å registrere deg. Slike brudd er falsk reklame, skremmende salg taktikk og melde forbrukere i én type plan når de trodde de var melde deg inn i en annen (for eksempel melde noen i en dyr Medicare Advantage plan da hun trodde hun registrerer deg for en Medigap plan).

å redusere markedsføring svindel, flere regler og forskrifter begrense hva salgsagenter for private bedrifter kan gjøre for å selge sitt produkt. I telefon markedsføring, kan salgsagenter ikke melde forbrukeren hvis agenten plasserer samtalen, og de kan ikke be om personlige opplysninger. Agenter kan ikke besøke forbrukeren i hjemmet mindre invitert. De kan ikke si at deres plan er Medicare-godkjent eller si at de er ansatte i Medicare.

helse

· Extreme Graviditet Kvalme Hvordan takle 
· Silent Migrene Symptomer 
· Hvordan sove og Arbeid Late Shift 
· Slik unngår du at Listeria Poisoning 
· Hindre Teen Pregnancy 
· Barnas Anger Management Group Ideas 
· Effekten av Stretching på Cervical radikulopati 
· To måter å hjelpe i Hydration Process of Herding Concrete
· Magnetic Smykker-En effektiv alternativ terapi 
· Hva er Synvisc ?