Medisiner for depresjon Schizofreni

Schizofreni er en sykdom i hjernen som fører til auditive og visuelle hallusinasjoner. Denne forstyrrelsen fører også depresjon i pasienter rammet som i de fleste tilfeller krever medisinering. Antipsykotika

Ifølge medicinenet.com, anti-psykotiske medisiner, de mest foreskrevne medisiner for schizofreni, har sterke bivirkninger som kan være dødelig hvis blod arbeid ikke er gjort på en jevnlig basis.
stemningsstabiliserende

Schizophrenia.com sier at schizofrene er også foreskrevet stemningsstabiliserende som litium eller Depakote å sikre at pasientene får sterke depressive episoder og forårsake skade på seg selv .

Benzodiazepiner

Benzodiazepiner, beroligende midler, brukes til å hjelpe schizofrene pasienter slappe av eller sove. Stoffet er fysisk og psykisk vanedannende og har mange bivirkninger.
Anti-Parkinsonians

Legemidler som Cogentin, anti-parkinsonians, blir ofte foreskrevet i forbindelse med anti -psychotics å lindre sine bivirkninger, som inkluderer risting, sikling, skjelvinger og nevrologiske tics.
Tips

psykotrope medikamenter alltid har bivirkninger, og de brukes til schizofreni er det verste. Rådfør deg med en lege og finne ut hvilke medisiner som eventuelt er nødvendig.

helse

· Hindre død av brystkreft Gjennom Diagnose 
· Thereâ?? S Nothing Like A Reise Tilpasset 
· Hva er cellulosepulver? 
· Identifisere Flu Symptomer hos barn 
· Hvordan diagnostisere en hjernesvulst 
· Angst Angrep Behandling: Hvilken du skal velge 
· Førstehjelp Pro Best Training Provider 
· Spørsmål om Nebulizer terapi for å behandle bihulebetennelse 
· Diabetikere Diet Plan 
· Symptomer på hypochromic Anemi