Gastric banding Prosedyrer

Gastric banding er en restriktiv prosedyre som induserer vekttap hos overvektige mennesker. Denne prosedyren induserer en følelse av fylde i en person, slik at hun spiser mindre. Siden dette er en minimal invasiv prosedyre, det har færre komplikasjoner og en høyere suksessrate. Vertikal Banded Gastroplasty (VBG)

I denne prosedyren, er en plast bandet plassert rundt magen. Magen er deretter stiftes over bandet inn i en liten pose. Imidlertid er denne prosedyren vanligvis anbefales ikke, da det kan føre til komplikasjoner.
Laparoskopisk Justerbar Gastric banding kirurgi

I denne prosedyren, er en justerbar silikon bånd plassert rundt øvre del av magesekken. Dette bandet klemmer magen i en liten pose, slik at den kan holde bare en liten mengde mat. Et plastrør går fra silikon bånd til en enhet like under huden. Saltoppløsning kan injiseres eller fjernes gjennom huden, som strømmer inn i eller ut av silikon bånd. Når saltvann sprøytes inn i bandet, blir det trangere.
Postoperativ behandling

Etter operasjonen må pasienten følger en streng diett diett. Han bør spise mindre, spise sakte og tygge godt.
Komplikasjoner

Noen pasienter kan oppleve sårdannelse og irritert mage vev. Band glidning, veske utvidelse, esophageal utvidelse eller dysmotility og erosjon av bandet i mage lumen er noen av de andre komplikasjoner.
Folk ikke kvalifisert for Gastric banding

Det er ikke anbefalt for personer som lider av hypotyreose eller noen hjerte-og karsykdommer. Alkohol eller narkotika-avhengige individer er ikke kvalifisert for denne prosedyren.

helse

· Slik Cure det Magen influensa 
· Om Endoskopisk Laser Spine Surgery 
· Zumba Kalorier - Hvor mange kalorier kan en Zumba Workout Smelt Av 
· Hva er Fenytoin Dilantin? 
· Tornado Sikkerhet i Kontorer 
· Hvordan bli kvitt Tannpine Fra Sugar Følsomhet 
· How To Lose Belly Fat Fast Tips på type matvarer som forbrenner fett 
· Hvordan bruke kosttilskudd for å forbedre åreknuter 
· Hva er Dry Needling? 
· Slik Quit Mens vite du er avhengige av Marihuana