Slik finner du ut om hånden prikking og nummenhet skyldes Carpal Tunnel Syndrome

Opplever du daglig hånden prikking og nummenhet? Betyr vekke deg fra å sove? Det er mange årsaker til hånd prikking og nummenhet, men er den vanligste etiologi karpaltunnelsyndrom. Carpal tunnel er en smal kanal i håndleddet omgitt av bein og sene. De nerver og sener i hånden passere gjennom denne kanalen. Noe som reduserer diameteren på denne kanalen kan utløse prikking og nummenhet i carpal tunnel syndrom ved å komprimere hånd nerver og sener. Så hvordan kan du fortelle om din hånd prikking og nummenhet er et resultat av carpal tunnel syndrom? Instruksjoner
en

Vil du opplever daglige symptomer i en del av hånden din og dine første tre fingre? Ikke forverrer hånden og fingeren prikking og nummenhet med håndleddet bøyd?
2

Har din hånd prikking og nummenhet vekke deg om natten? Dette er en vanlig innvending siden folk bøye håndleddene mens du sover. Kontinuerlig nattlige håndleddet kompresjon fremmer også morgenstivhet og hånd kramper.
3

Er dine symptomer gradvis blir verre? Det er mange teorier om hvorfor noen mennesker utvikler carpal tunnel syndrom. Det er antatt at gjentatte fatte og manipulere aktiviteter som involverer hender og håndledd føre til hevelse og betennelse i carpal tunnel. Hånden prikking og nummenhet i carpal tunnel syndrom forverres vanligvis inntil behandlet.
4

Har du tommelen svakhet? Har du ofte slippe elementer med din berørte hånden? Kompresjon av median nerve i carpal tunnel fører til hånd svakhet og atrofi av tommel muskler.
5

Krever arbeidet ditt repeterende hånd og håndledd bevegelse? Mange arbeidsmedisinske eksperter mener at stadig engasjere seg i samme manuell aktivitet er det som forårsaker carpal tunnel syndrom i stedet for en bestemt skade eller traume. Den repetitive skader tendens til å være kumulativ.
6

Visse medisinske sykdommer, inkludert diabetes mellitus, hypotyreose, leddgikt og gikt ser ut til å øke sannsynligheten for å utvikle carpal tunnel syndrom.
7

Er det en familiehistorie med hånden prikking og nummenhet? Genetiske faktorer synes like viktig som miljømessige faktorer i å bestemme hvem utvikler carpal tunnel syndrom.
8

Har peke på den berørte håndleddet provosere hånden prikking og nummenhet? Når du holder håndflatene sammen og løft albuene til siden ikke provosere den hånden prikking og nummenhet? Hvis du klemmer den berørte håndleddet med god hånd gjør det også provosere symptomene dine?

helse

· Selvhjelp For angstlidelser 
· Hvorfor ble Fen-Phen tilbakekalt? 
· Akne behandlinger med Sulphur 
· Hva er farlig avfall? 
· Hvordan lage Eucalyptus Tick Repellent 
· Slik finner du ut ayurvedisk Dosha 
· Itchy Skjellete hodebunnen Behandling 
· Natural Products å behandle akne 
· Hvordan planlegge Nursing Care 
· Slik finner du ut Brilleglass Målinger