Tips om Surviving en Double Knee Replacement

Double kneoperasjon er et stort kirurgisk inngrep, og en organisert boareal og terapi diett vil være nyttig i å få gjennom den vanskelige, initial bedring. Fysioterapi metoder er ikke annerledes for de som har erstatning kirurgi på begge knærne samtidig enn for de som har det gjort en om gangen, så den største bekymringen i overlevende erfaring har å gjøre med å håndtere å være immobile umiddelbart etter kirurgi. Plan Ahead for Recovery

Ifølge Mayo Clinic, bør du være forberedt på flere uker med immobilitet etter kneprotesekirurgi. Hvis du har hatt denne prosedyren på begge knær, vil du sannsynligvis må bruke rullestol i løpet av denne perioden. Legge til rette for transport fra sykehuset etter operasjonen, samt få hjelp til å gjøre oppgaver som matlaging, klesvask og bading. Unngå å gå i trapper i løpet av denne tiden, og hvis du bor i en to-etasjes hus, opprette en midlertidig boareal på hovedetasjen. Du vil sannsynligvis ønske å feste med bad i første utvinning, men hvis du bare har en dusj satt i en stabil benk eller stol og installere rekkverk på forhånd. Legge til rette for et toalettsete stigerør hvis du har en lav toalett, og holde krykker hendig å hjelpe deg å komme inn og ut av rullestolen.
Exercise Guide

The American Association of Orthopaedic Surgeons anbefaler sterkt regelmessig trening etter kneprotese, og gruppen foreslår en rekke øvelser og aktiviteter for å ta opp så snart du er i stand til. De fleste av disse involverer enkle utvalg av bevegelse øvelser gjøres på ryggen eller mens du sitter, for eksempel etappe reiser og ankel pumper. Arbeide med fysioterapeut på en diett som er en passe for din alder og tilstand. Som din utvinning går fremover, vil du begynne å legge vekt på bena og gå med krykker. Jo før du kan begynne å gå bedre, men følger anbefalingene fra legen din og fysioterapeut når det gjelder å sette vekt på bena for å unngå muligheten for re-skader.
Forventninger og Hensyn

pågående øvelse vil være en nøkkel til utvinning din. Du ønsker kanskje å investere i en ergometersykkel eller andre hjemme treningsutstyr for å holde bena og knærne i form. Det tar vanligvis ca 3-6 uker å begynne å gjenoppta normal husholdning aktiviteter etter en kneoperasjon, og med dobbelt kneoperasjon kan det ta litt lengre tid. Hold deg til legens råd når det gjelder å gjenvinne mobilitet. Over tid bør du være i stand til å nyte lav-effekt trening som svømming, sykling eller golf, men high-impact aktiviteter som ski eller basketball kan være ute. Likevel, de Mayo Clinic rapporterer at 95 prosent av folk som har kneprotesekirurgi rapport forbedret mobilitet, smertelindring og et generelt bedre livskvalitet.

helse

· Urter for Lung Cancer 
· A Man guide til Optimal Hormonell Helse 
· Hvordan karbondioksid gass Effect Oceans & atmosfæren? 
· Hvordan behandle en Splinter Infeksjon 
· Hvordan velge slankere kutt av Beef
· Hva er navnene på vanlige muskel relaxers? 
· Bone Cancer Prognose Fakta 
· Diagnostisering av Tilbakevendende Prostate Cancer 
· Paxil & Leg Sårhet & Pain 
· Avastin behandling for Lung Cancer